Noul Suzuki SX4, lansat în luna septembrie și în România, este mașina oficială la Păltiniș 1000, probabil cea mai tare cursă de sprint pe distanța de 1.000 metri.

Suzuki SX4
Noul Suzuki SX4, lansat în luna septembrie și în România, este mașina oficială la Păltiniș 1000, probabil cea mai tare cursă de sprint pe distanța de 1.000 metri.

Suzuki România, este partener oficial la prima ediție a cursei de sprint pe 1.000 metri, care se va desfășura pe 15 octombrie pe pârtia de schi Oncești, din stațiunea montană Păltiniș, iar noul SX4 este mașina oficială a competiției. Suzuki România susţine în premieră un concurs de alergare.

Organizatorii competiției vor folosi noul SX4 pentru transportul voluntarilor în punctele cele mai dificile ale traseului, dar și a echipelor de siguranță, exploatând astfel la maximum capacitățile noului model. Modelul SX4 este echipat cu sistemul ALLGRIP, un sistem de tracțiune integrală care optimizează stabilitatea pe diverse drumuri și condiții meteorologice, fiind alegerea perfectă pentru provocările unei competiții de alergare care se desfășoară, în urcare, pe o pârtie de schi.

“Concursurile de alergare se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în România, iar ideea de a fi partenerii unei competiții complet atipice se potrivește perfect cu spiritul mărcii Suzuki. SX4 este modelul ideal pentru cei care își doresc o mașină spațioasă cu care să nu meargă doar la birou, ci cu care să poată evada în weekend împreună cu familia fie la un concurs de alergare, fie într-o altă aventură”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România. 

Cursa Păltiniș 1000 este prima cursă de sprint în urcare pe distanța de 1.000 metri și se va desfășura pe data de 15 octombrie pe pârtia de schi Oncești, iar startul se va da de pe platoul de lângă Telescaunul Păltiniș la cota 1.430 m. Punctul de sosire este în vârful pârtiei la cota 1.671 m, traseul parcurs în alergare fiind de 1.000 de metri, cu o diferența de nivel de la start la sosire de 241 m.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii