4 sezoane, 33 de raliuri și aproape 400 de probe speciale pe cele mai dificile drumuri din România. Aceasta este pe scurt povestea Cupei Suzuki, competiție care va continua și în sezonul 2017 din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Suzuki cauta campion si în 2017 in Campionatul National de Raliuri
4 sezoane, 33 de raliuri și aproape 400 de probe speciale pe cele mai dificile drumuri din România. Aceasta este pe scurt povestea Cupei Suzuki, competiție care va continua și în sezonul 2017 din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Din 2013, anul în care s-a desfăurat prima ediției a Cupei Suzuki, piloții înscriși în competiția monomarcă au parcurs în total peste 4.000 de kilometri pe cele mai spectaculoase drumuri din România. Și asta fără ca unul dintre ei să abandoneze din cauza unor probleme tehnice.

Au fost 4 sezoane cu 33 de raliuri în care piloții din Cupa Suzuki au făcut spectacol pe cele aproape 400 de probe speciale și au transmis perfect atributele care definesc ADN-ul mărcii: competitivitate, performanță și fiabilitate.

Duelurile spectaculoase la fiecare etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop sunt garantate și în 2017. Suzuki România va continua proiectul Cupa Suzuki și în sezonul viitor din competiția internă, piloții înscriși urmând să concureze cu modelul Swift Sport, un model compact care se remarcă nu doar prin designul său agresiv ci și prin performanțele sale sportive.

“Au fost patru sezoane în care niciun pilot înscris în Cupa Suzuki nu a abandonat din cauza unor probleme tehnice și asta spune totul despre fiabilitatea modelului Swift Sport, care  a fost testat pe cele mai dificile probe speciale din România. Competitivitatea face parte din ADN-ul brandului Suzuki, iar piloții care vor lua startul anul viitor în Cupa Suzuki vor demonstra din nou asta”, a spus Alin Radu, directorul general Suzuki România.

Competiția monomarcă dedicată modelului Suzuki Swift Sport se va desfășura în cadrul tuturor etapelor incluse în calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop din 2017 și vine cu o serie de beneficii pentru toți participanți.

“Pentru a crește și mai mult competitivitatea noului model am pregătit și o serie de îmbunătățiri tehnice care cu siguranță vor genera dueluri și mai interesante pe probele speciale. Anul acesta titlul s-a decis în ultima etapă, cu patru piloți având șanse matematice, și sunt sigur că vom avea parte de aceeași luptă strânsă și anul viitor”, a mai adăugat Alin Radu, directorul general Suzuki România.

În cele patru sezoane desfășurate până acum, Alex Mirea (2013), Alex Ardelean (2014), Vlad Cosma (2015) și Szabo Csongor (2016) au reușit să-și treacă în cont titlul național în cadrul Cupei Suzuki. Lupta pentru sezonul 2017 este declarată deschisă și ea se va desfășura la toate cele 7 etape din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Sezonul va începe la Brașov (31 martie – 1 aprilie) și va continua apoi la Cluj (5 – 6mai), Arad (2 – 3 iunie), Bacău (17 – 18 iunie), Harghita (14 – 15 iulie), Iași (7 – 8 septembrie) și Sibiu (7 – 8 octombrie).

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii