BMW România a pregătit în perioada 15 ianuarie – 31 martie un program de reduceri de până la 40% pentru revizia de ulei şi filtre.

BMW and BMW Motorrad
BMW România a pregătit în perioada 15 ianuarie – 31 martie un program de reduceri de până la 40% pentru revizia de ulei şi filtre. Oferta este disponibilă în întreaga reţea naţională de 21 service-uri autorizate BMW şi include şi generaţii vechi de modele, începând cu BMW Seria 3 E46.

Oferta pentru pachetul de revizii include schimbarea uleiului de motor cu Uleiul de motor Original BMW, inclusiv eliminarea vechiului ulei, înlocuirea filtrului uleiului de motor, înlocuirea filtrului de aer, înlocuirea filtrului de carburant, înlocuirea microfiltrului, resetarea afişajului de service în conformitate cu specificațiile din fabrică, manopera.

Reducerea este de până la 40%, în funcţie de tipul modelului şi motorizare şi este acoperită pentru toate modelele BMW, începând cu BMW Seria 3 generaţia a patra (BMW E46).

Din 2007, toţi clienţii de automobile noi BMW în România beneficiază gratuit, în standard, de pachetul BMW Service Inclusive. Acesta include gratuit operaţiile de întreţinere de bază pentru primii 5 ani sau 100.000 km. Oferta vine să răspundă celor care automobile care nu se mai încadrează în această ofertă sau celor care au achiziţionat modele din afara ţării şi nu au pachetul BMW Service Inclusive în echiparea maşinii.

„Am investit mult în echipamente moderne, training şi soluţii avansate de reparaţii. Vrem să oferim posesorilor de automobile BMW toată susţinerea în reţeaua de service-uri autorizate BMW România. Această ofertă deosebit de avantajoasă este prima dintr-un plan de acţiuni care se vor adresa atât clienţilor de modele noi, cât şi posesorilor de automobile mai vechi”, a explicat Dominik Trzupek, After Sales Manager BMW Group România.

Exemple de preţuri (variază în funcţie de motorizare): BMW Seria 1 (E87/E89) – preţ ofertă TVA inclus (de la) 749 lei – redus de la 1140 lei. BMW Seria 3 (E90/E91) diesel - preţ ofertă TVA inclus (de la) 1120 lei – redus de la 1780 lei. BMW Seria 3 (E90/E91) benzină - preţ ofertă TVA inclus (de la) 760 lei – redus de la 1130 lei. BMW X1 (E84) - preţ ofertă TVA inclus (de la) 760 lei – redus de la 1130 lei. BMW X3 (E83) - preţ ofertă TVA inclus (de la) 949 lei – redus de la 1490 lei.

Mai multe detalii despre ofertă aici: www.bmwnews.ro/oferteservice/

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii