Vi s-a intamplat macar o data sa aveti de transportat ceva voluminos in portbagaj sau foarte fragil si v-ati facut mari griji cu privire la faptul ca s-ar putea sa se deterioreze chiar in automobilul vostru si sa va creeze mari batai de cap?

Tavita Portbagaj Audi A4
Vi s-a intamplat macar o data sa aveti de transportat ceva voluminos in portbagaj sau foarte fragil si v-ati facut mari griji cu privire la faptul ca s-ar putea sa se deterioreze chiar in automobilul vostru si sa va creeze mari batai de cap? Ba, mai mult decat atat, vi s-a intamplat sa transportati ceva lichid si cand ajungeti la destinatie sa va dati seama ca tot portbagajul este numai acea substanta? Daca raspunul este nu, atunci sunteti un sofer tare norocos.

Eu, insa, am avut experiente de tot felul si sunt un sofer simplu, ca oricare altul, am un Audi A4 si se mai intampla, uneori, sa am calatorii mai lungi, in care este important sa ajunga totul nedeteriorat, dar, de multe ori, in portbagajul meu, saptamanal, chiar, sunt cumparaturile pe care le facem cu sotia de la supermarket. Acest articol este despre cat de important este sa ai grija de automobilul tau si cum mi-am ales eu tavita portbagaj Audi A4, dupa mai multe experiente interesante cu curatarea portbagajului.

Cum alegi o tavita pentru portbagaj?
Mai intai de toate, trebuie sa intelegi care este importanta si cat de necesara iti este, de fapt, o tavita portbagaj Audi A4. Dupa cum spuneam, am avut mai multe experiente interesante. Una dintre ele este scoasa chiar din cotidian. Intr-o vineri seara, am mers cu sotia sa ne facem cumparaturile si, ca de obicei, am pus toate pungile in portbagaj.

S-a intamplat atunci sa cumparam mai multe sticle cu suc, le-am pus langa toate celelate cumparaturi, fara sa ma stresez in vreun fel. Atunci aveam o tavita portbagaj Audi A4 cam veche, pe care imi tot ziceam ca o voi inlocui cu una noua. S-a intamplat atunci, sa trecem pe la niste prieteni, sa avem un drum mai lung si sa ajungem acasa seara tarziu. Inca nu pot sa-mi explic cum anume s-a intamplat ca o sticla de suc s-a stricat si mi-a umplut tot portbagajul cu suc.

Tavita pe care o aveam nu a retinut lichidul, de aceea s-a imbibat destul de mult. Aceea mi-a fost lectia, in aceeasi saptamana mi-am luat o tavita portbagaj Audi A4 noua si calitativa. Atunci cand alegi o tavita portbagaj, in primul rand, trebuie sa te asiguri ca este fabricate dintr-un cauciuc de calitate, acesta este primul si cel mai important pas.

O tavita perfecta pentru portbagaj
Este foarte important ca tavita sa se aranjeze cat mai bine in portbagaj, tocmai de aceea si este recomandat sa-ti cumperi una care este fabricata special pentru automobilul tau.

Ai grija si la marginea de protectie si aceasta este foarte importanta. Tavita trebuie sa fie usoara si flexibila, dar, in acelasi timp, cat mai rezistenta.  De altfel, tavita nu trebuie sa aiba miros, ai grija si la acest aspect, deoarece ai putea sa te trezesti foarte curand ca nu poti scapa de mirosul de cauciuc. O tavita trebuie sa fie usor de curatat, de obicei, eu o curat cu furtunul sau, uneori, pur si simplu, o sterg.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii