Continental Brașov poate produce, la capacitate maximă, peste 10 milioane de unități de alimentare cu combustibil pe an. Ca să reușească acest lucru, compania va angaja în lunile martie și aprilie peste 180 de persoane în producție.

Continental Brasov
Continental Brașov poate produce, la capacitate maximă, peste 10 milioane de unități de alimentare cu combustibil pe an. Ca să reușească acest lucru, compania va angaja în lunile martie și aprilie peste 180 de persoane în producție.

Aici sunt fabricate unitățile de alimentare cu combustibil, ce ajută la reducerea emisiile de dioxid de carbon (CO2) ale mașinii (îmbunătățind eficiența energetică).

„Echipa noastră are acum 40 de membri și suntem responsabili de partea de asamblare a unității de alimentare. Cu 20 de colegi noi, pe care să-i pregătim pentru acest proces de producție, am completa echipa și am fi mult mai eficienți", ne spune Claudiu Dolhăscu, supervizorul uneia dintre liniile de producție.

Și alte echipe sunt într-un proces de creștere similar. De aceea, în această perioadă, angajații din ariile tehnice și de resurse umane din Continental Brașov participă la diverse evenimente de recrutare din oraș și sunt la dispoziția celor interesați. Îi puteți întâlni la Târgul locurilor de muncă organizat în 30 – 31 martie la Hotel ARO sau cu ocazia Caravanei Continental ce se organizează cu regularitate în Brașov, Codlea, Vulcan, Râșnov, Cristian, Zărnești, Bran, Moieciu, Săcele,Tărlugeni, Poiana Mărului.

Concernul Continental
Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech, corporația a înregistrat în anul 2016 o cifră preliminară de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 56 de ţări.

Continental în România
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 de miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi și și-a mărit echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

Sursa: Continental Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii