Michelin lansează pe piața românească noua generaţie de anvelope pentru berline și mașini sportive care oferă echilibrul perfect între plăcere și siguranţă.

Michelin Pilot Sport4
Michelin lansează pe piața românească noua generaţie de anvelope pentru berline și mașini sportive care oferă echilibrul perfect între plăcere și siguranţă. MICHELIN Pilot Sport4 este disponibilă pe piața de înlocuire din Europa din ianuarie 2016.

Noua anvelopă de vară MICHELIN Pilot Sport4 este concepută să răspundă așteptărilor exigente ale clienţilor care nu sunt dispuși să facă niciun fel de compromis și care își doresc să se bucure de experiența șofatului, în condiții de manevrabilitate și control excelente. MICHELIN Pilot Sport4 este o anvelopă de top în ceea ce privește manevrabilitatea și siguranţa pentru această clasă, datorită tehnologiilor inovatoare dezvoltate pentru sporturile cu motor.

Noua anvelopă de vară MICHELIN Pilot Sport4 constituie un exemplu excelent al implementării strategiei MICHELIN Total Performance, care presupune utilizarea de inovaţii și tehnologii avansate pentru optimizarea simultană a mai multor caracteristici de performanţă (de exemplu, manevrabilitatea pentru anvelope sportive). Anvelopa permite maximizarea mai multor caracteristici de performanţă, inclusiv rezistenţa la uzură, tracţiunea și economia de carburant, rezultatul fiind o deplasare în condiții de confort și siguranță.

„Ca majoritatea șoferilor, vă bucurați de plăcerea condusului, iar această plăcere nu trebuie să afecteze nicio altă performanță, indiferent că e vorba de siguranţă sau longevitate! Astfel, noua anvelopă MICHELIN Pilot Sport4, reprezintă o adevărată referință pentru anvelopele de înaltă performanţă pentru vehicule sportive și berline,” afirmă Thierry Chiche, Executive Vice- President Passenger Car and Light Truck Product Line, Michelin.

Inovațiile tehnologice incluse în banda de rulare a noii anvelope constituie rezultatul experienţei Michelin în activitatea competițională, inclusiv Formula E. Această bandă de rulare se adaptează permanent la carosabil, grație interacțiunii dinamice dintre arhitectura anvelopei, profil și materiale, care contribuie la gestionarea optimă a suprafeței de contact.

MICHELIN Pilot Sport4 oferă performanțe remarcabile, cu un înalt nivel de siguranţă și o manevrabilitate excelentă pe suprafeţe umede și uscate, la viteze ridicate.

Inovațiile noii anvelope MICHELIN Pilot Sport4:

  • Tehnologie „Dynamic Response” printr-o centură hibridă, ranforsată cu fibre de aramidă și nylon, care transmite instantaneu şi precis informaţiile de la volan la şosea.
  • Profil ultra reactiv ce se adaptează permanent la şosea şi asigură o amprentă la sol optimizată.
  • Amestec nou de compuși folosit la banda de rulare, care include elastomeri funcţionali2 și siliciu, care asigură aderenţă şi frânare optime. Acest nou amestec îmbunătăţeşte totodată longevitatea anvelopelor și eficiența consumului de carburant.
  • Canale longitudinale late şi adânci pentru o eliminare eficientă a apei.

Noua anvelopă MICHELIN Pilot Sport4 este disponbilă în 19 dimensiuni, de 17 și 18 inch din ianuarie 2016, urmând ca variantele de 19 inch să apară în 2016 și 2017.

Puteți găsi mai multe detalii privind inovaţiile, beneficiile, dimensiunile și etichetarea anvelopelor MICHELIN Pilot Sport4 accesând www.michelin.ro

1 Conform rezultatelor testelor realizate de TÜV SUD la solicitarea Michelin pentru 225/45-17 94Y/W XL în aprilie 2015 și pentru 225/40-18 92Y XL în iulie 2015 
2 Un elastomer funcțional este un elastomer care îmbunătăţeşte distribuţia siliciului în amestecul de cauciuc și îi consolidează acțiunea.

Sursa: Michelin Romania  
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii