Hayden Paddon va concura cu noua generatie i20 R5 in Raliul Sanremo, care va avea loc in perioada 29 martie – 1 aprilie. Evenimentul reprezinta prima competitie pentru Hyundai Motorsport cu noul model.

Pilotul Hyundai WRC Hayden Paddon va concura cu noua generatie i20 R5 in cadrul Raliului Sanremo
Evenimentul face parte din procesul de pregatire pentru Turul Corsicii, obiectivul fiind imbunatatirea performantei pe macadam.

Hayden Paddon va concura cu noua generatie i20 R5 in Raliul Sanremo, care va avea loc in perioada 29 martie – 1 aprilie. Evenimentul reprezinta prima competitie pentru Hyundai Motorsport cu noul model.

Cea de-a doua etapa a campionatului national din Italia face parte din procesul de pregatire a pilotului Hayden Paddon pentru Turul Corsicii – primul raliu din WRC desfasurat in totalitate pe asfalt. Cursa ii ofera sansalui Paddon de a-si imbunatati performantele pe acest tip de suprafata, cele mai multe dintre speciale, care inregistreaza 177 km, fiind similare celor din Corsica.

Paddon va fi insotit de catre copilotul Seb Marshall, care este familiarizat cu noua generatie i20 R5, dupa ce in cursul anului anterior a luat parte la dezvoltarea autovehiculului, alaturi de Departamentul Clienti. In plus, cei doi vor colabora in WRC dupa Raliul Finlandei.

Mai mult, echipa Hyundai Motorsport - departamentul Driver Development Program, formata din Chewon Lim si Martijn Wydaeghe,va concura in cadrul competitiei, fiind cel de-al treilea eveniment la care participa in mai putin de o luna.

„Sanremo ne ofera sansa de a ne pregati pentru cursa din Corsica, fiind o oportunitate de a ne antrena pe asfalt, pe un traseu solicitant, similar celui din peninsula franceza. Pilotii italieni care sunt familiarizati cu specialele din Sanremo se vor concentra pe rezultate, in timp ce noi dorim sa ne axam pe dezvoltare si imbunatatire, fiind prima noastra inscriere in cadrul acestui raliu“, a declarat Hayden Paddon.

„Suntem bucurosi sa participam in Sanremo alaturi de Hayden Paddon. In cadrul evenimentului vor concura o serie de echipe cu noua generatie i20 R5, iar obiectivul este de a obtine rezultate bune atat pentru clienti, cat si pentru Hayden si Chewon“, a mentionat Andrea Adamo, Manager al Departamentului Clienti al Hyundai Motorsport. 

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii