Oare cati dintre noi cunoastem utilitatea pe care o are un cantar industrial? Sau cati dintre noi am auzit de aceste aparate?

Cantar auto relocabil
Foto: Master-Tech.ro
Oare cati dintre noi cunoastem utilitatea pe care o are un cantar industrial? Sau cati dintre noi am auzit de aceste aparate?

Daca nu stiati deja, cantarele industrial sunt necesare in absolute orice domeniu de activitate, pentru cantarirea materiei prime sau a produselor finite (cereale, ingrasaminte, beton, balast, minereuri, material reciclabile, fier vechi, etc).

Aceste cantare au dimensiuni si capacitati diverse – de la platform mici (cu Max=0.5t...6t) pana la cantare auto si CF (cu Max=60t...100t) – in functie de utilitatea acestora.

In functie de domeniile de utilizare, putem vorbi despre:
Ø  Constructii: balastiere, cariere de piatra, exploatari miniere, statii de asfalt, statii de beton, etc.
Ø  Reciclare materiale, rampe ecologice;
Ø  Agricultura.

Avand in vedere faptul ca sunt utilizate in medii industrial si amplasate de cele mai multe ori in exterior, acestea sunt expuse permanent la umezeala, praf, vibratii, substante corozive, etc. – se recomanda sa fie acordata o atentie sporita alegerii echipamentului de cantarire – traductori etansi realizati din otel inoxidabil, cutii de protectie, fire protejate antirozatoare, etc.

Intrucat orice compromis conduce mai devreme sau mai tarziu la defectarea acestor echipamente, iar repararea cantarelor este destul de costisitoare, trebuie respectate metodele de intretinere si depozitare recomandate. In plus, dupa inlocuirea unor component esentiale ale cantarelor, acestea trebuie verificate metrologic.

Master-Tech.ro ofera astfel de servicii de mentenanta, reparatii si verificari metrologice pe langa vanzarea propriu-zisa a cantarelor descries mai sus.

Activitatea acestei societati a inceput in anul 2004 si s-a orientat in mod special pe service si sisteme industriale (cantarire silozuri, tancuri, etc). Au colaborari cu parteneri europeni privind vanzarea produselor – colaborari ce au insemnat descoperirea unor aspect ce puteau fi imbunatatite.

Abia in anul 2008 au trecut la proiectarea si dezvoltarea produselor proprii, simtindu-se acut nevoia de cantare adaptate pietii din tara noastra – ce prezenta cerinte pentru structure mai robuste, fiabile si mult mai bine optimizate din punct de vedere al costurilor.

Echipa Master-Tech.ro este formata din oameni tineri, dornici de a invata si de a se afirma, dar si de oameni cu experienta mai mare de 15 ani in domeniile de cantarire si metrologie. Bazandu-se pe departamentele de proiectare, software si dezvoltare produse, acestia pot oferi cele mai bune solutii de cantarire, chiar si atipice, clientilor ce apeleaza la serviciile lor.

Proiectarea mecanica este orientate spre economisirea resurselor – conceptul de dezvoltare durabila si spre ideea de mentenanta “zero”.

Firma dispune de toate certificatele si avizele necesare care atesta dreptul pentru exercitarea activitatii de reparare si mijloace de masurare, certificare ISO de functionare si certificare CE.

Gama lor de produse este una foarte variata, menita sa satisfaca nevoile tuturor clientilor, mai ales in ceea ce priveste domeniul de activitate Master-Tech.ro!

Durata media de utilizare a unui cantar poate ajunge la 18-20 de ani!

Concluziile, daca ar fi sa facem referire la utilitatea cantarelor industriale, ar fi acelea ca multe afaceri sunt puse in miscare de aceste produse – robuste, de tonaj mare, prelucrate din materiale dure si rezistente. Poti achizitiona oricand un cantar industrial de pe Master-Tech.ro, deoarece echipa lor de oameni este serioasa si ofera servicii profesionale. 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii