Multa vreme nu am inteles ca furajele se strica daca nu sunt depozitate corespunzator, prin urmare am irosit munca mea si a angajatilor ca si banii necesari obtinerii fanului si balotilor de lucerna sau de iarba.

Hala metalica depozit izolat structura interior
Foto: Frisomat.ro
Multa vreme nu am inteles ca furajele se strica daca nu sunt depozitate corespunzator, prin urmare am irosit munca mea si a angajatilor ca si banii necesari obtinerii fanului si balotilor de lucerna sau de iarba.

Depozitate in locurile unde erau facute si transportate la ferma toamna, tarziu, erau lasate in ploie si in zapada mult timp, iar un sfert din intreaga cantitate putrezea. Fanul ramas era consumat in sila de animale fiindca nu era depozitat corespunzator. Din aceasta cauza productia de lapte era in scadere, animalele slabeau si se imbolnaveau.

O alta pierdere o reprezentau utilajele agricole si laditele in care livram marfa. In curte, sub ploaie, ninsoare si soare puternic se degradau, asa ca se impunea prezenta unor hale de depozitare.

In fata Consiliului de administratie trebuia sa sustin cauza halelor metalice de depozitare, fiindca majoritatea dorea hale de beton. Argumentele mele au fost urmatoarele:
1) Spre deosebire de halele din beton care sunt fixe, cele metalice pot fi demolate si relocabile, in plus ele pot fi extinse in latime si in lungime, in cazul in care afacerea prospera.
2) Spatiile de depozitare sunt montate foarte repede dupa obtinerea autorizatiei de constructie, spre deosebire de cele din beton.
3) Se utilizeaza cele mai bune materiale (cu garantie certificate), tratate cu solutii special impotriva umezelii, Uv, ruginei si zgarieturilor.
4) Constructiile rezista la intemperii, la vanturi si la ploi.
5) Au o durata lunga de viata, raportata la un pret foarte avantajos.
6) Producatorul tine cont de dorintele clientului, poate monta numarul de usi cerut sau construe spatii suplimentare de depozitare.
7) Hala poate fi compartimentata devenind astfel multifunctionala, o parte folosita pentru depozitarea furajelor, alta pentru adapostirea utilajelor agricole si ambalajelor fragile.
8) Portofoliul este cea mai buna recomandare; 40 de ani de experienta si 34 000 de proiecte finalizate.
9) Otelul din care sunt construite este de inalta calitate, iar tehnologia de montaj este brevetata.
10) La nevoie se poate construi o deschidere uriasa de peste 20 de metri.
11) Inaltimea ajunge si la 11 metri, economisindu-se in acest mod spatiu.
12) Exista mai multe modele de hale, iar alegerea apartine beneficiarului, in functie de necesitati.

Toate aceste argumente solide, intarite de recomandarile clientilor pe deplin multumiti autorizeaza Frisomat ca fiind intaiul constructor de hale metalice din tara. La dispozitia clientilor interesati stau urmatoarele modele de hale: Astra, Astrigma, Ceptra, Flatrigma, Flatro, Omega si Sigma.

Contactarea este usoara, fiind posibila prin formularul de pe site, teleponic sau prin e-mail.

De asemenea la sectiunea noutati sunt prezentate utilitatile halelor:
- organizarea unor expozitii cu vanzare/targuri de produse. Halele metalice sunt benefice la astfel de evenimente fiindca pot fi demontate si relocate dupa terminarea acestora.
- spalatorii de masini, dar si garaje (pentru tiruri, tractoare si camioane)
- agricultura, depozite de fructe si legume, de ambalaje, furaje si utilaje agricole sau cereale
- depozite de cafea si locatii de birouri.

Frisomat vine in sprijinul oricarei afaceri oferind solutii de depozitare pertinente si rapide.

Posibilitatea relocarii, extinderii, recompartimentarii nu este realizabila in cazul constructiilor din beton.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii