În acest weekend, patru echipaje înscrise în Cupa Suzuki vor lua startul la Raliul Aradului, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Cupa Suzuki la Raliul Aradului
În acest weekend, patru echipaje înscrise în Cupa Suzuki vor lua startul la Raliul Aradului, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. După primele două etape, Dănuț Budai este lider în clasament, urmat de Andrei Gîrtofan, Bogdan Vrabie și Radu Necula.

Lupta pentru puncte și premiile puse în joc continuă în Cupa Suzuki la Raliul Aradului. Etapa a treia a sezonului se va desfășura în perioada 2 – 3 iunie și are o lungime totală de aproape 370 km, dintre care 116,87 împărțiți în 9 probe speciale. Dănuț Budai/Lucian Budai, Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă, Bogdan Vrabie/Rareș Badea și Radu Necula/Adrian Temeș sunt cele patru echipaje înscrise în Cupa Suzuki care vor lua startul pe macadamul de la Arad.

În etapele de asfalt programate până acum s-au impus Bogdan Vrabie, la Brașov, și Radu Necula, la Cluj, lupta pe macadam fiind așteptată de toată lumea. Fără victorie, dar cu o evoluție constantă, Dănuț Budai este lider în clasamentul general al Cupei, fiind urmat de Andrei Gîrtofan, Bogdan, Radu Necula și Ionel Rus, care nu va lua însă startul în etapa de la Arad.

Startul în Raliul Aradului se va da vineri, 2 iunie, de la ora 16:00, fiind programate două treceri pe speciala Frumușeni (12,95 km) și una pe Sistarovăț (10,93 km). Ziua se va termina cu super speciala din Arad, după ceva mai mult de 39 km parcurși. Sâmbătă, în ziua a doua a raliului, se vor desfășura celelalte 5 probe speciale, în program fiind câte două treceri pe probele Conop (11,75 km) și Nadăș (21,70 km) și încă o trecere pe speciala Sistarovăț. Sosirea este programată la ora 17:30 în centrul orașului Arad.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii