Noua gamă Philips X-treme Ultinon LED este disponibilă oficial acum și în România. Destinată mașinilor de competiții, aceasta contribuie la modernizarea vehiculului, conferindu-i eficiență și un stil elegant, actual.

Philips X-tremeUltinon LED
Noua gamă Philips X-tremeUltinon LED este disponibilă oficial acum și în România. Destinată mașinilor de competiții, aceasta contribuie la modernizarea vehiculului, conferindu-i eficiență și un stil elegant, actual. Produsele“retrofit” Philips X-treme Ultinon LED, ce înlocuiesc becurile H4 și H7, oferă o iluminare superioară cu până la 200%.

„Retrofit” descrie o piesă de schimb care poate înlocui o piesă din echiparea inițială a mașinii, dar care a fost realizată cu tehnologii mai noi decât cele utilizate pentru piesa originală. Rolul unei astfel de piese retrofit este să aducă o îmbunătățire unui model de vehicul deja existent. În cazul Philips X-tremeUltinon LED, tehnologia cu diode vine în completarea tehnologiei farurilor cu halogen existente.

Soluția Philips SafeBeam permite distribuția optimă, omogenă a luminii furnizate de X-tremeUltinon LED, care sunt instalate în loc de becurile de tip H4 sau H7. Fasciculul mai puternic de lumină albă oferă un contrast mai bun și oferă astfel o vizibilitate sporită. Șoferul are mai mult timp de reacție, ceea ce îi conferă mai multă eficiență și siguranță în manevre.

Cu cât vizibilitatea este mai bună, cu atât este mai rapidă și viteza de reacție. Farurile Philips X-tremeUltinon LED fac condusul mai plăcut datorită parametrilor fluxului de lumină inegali. Temperatura luminii de 6500°K – denumită „arctic white” – îi conferă mașinii și un aspect elegant, modern și luxos.

„Noile faruri X-tremeUltinon asigură iluminarea puternică și precisă, dar conferă și un aspect exterior modern. Oferta noastră include becuri nu numai pentru farurile frontale, dar și pentru luminile de poziție, stopuri și chiar pentru iluminarea plăcuței de înmatriculare, putând fi astfel modernizată mașina de curse în ansamblul său”, declară Steven Zimmer, Vice Președinte, Aftermarket Sales, Lumileds, Philips.

Cea mai nouă tehnologie LED și iluminarea inteligentă
Farurile cu LED produc temperaturi ridicate care trebuie controlate. Tehnologiile Philips AirFlux (retrofitsH4) și AirCool (retrofitsH7) creează un sistem inteligent de management a temperaturii, care îndepărtează căldura de elementele importante ale sistemului de iluminare. Datorită rezistenței sporite la temperaturi înalte, farurile cu X-tremeUltinon LED au o durată de viață de până la 12 ani. Acest lucru echivalează pentru utilizator, de obicei, cu toată perioada de utilizare a vehiculului.

Farurile Philips X-tremeUltinon LED utilizează de asemenea și tehnologia SafeBeam. Diodele LUXEON sunt plasate exact în poziția în care este inserat filamentul în cazul farurilor cu halogen. Este și motivul pentru care farurile Philips X-tremeUltinon LED se sincronizează perfect cu sistemul optic al vehiculului.

În schimb, farurile LED T10 (pentru luminile de poziție, stopuri și semnalizatoare) sunt echipate cu sistemul de canalizare a căldurii CeraLight, care are la bază elemente ceramice și care prelungește rezistența farurilor la temperatură și șocuri.

Gamă completă de lumini cu LED ca înlocuitoare pentru becurile cu halogen
Noua gamă Philips X-tremeUltinon LED oferă becuri înlocuitoare atât pentru luminile din exterior, cât și pentru cele de interior.

„Noua gama inovatoare X-tremeUltinon LED respectă cele mai înalte standarde de calitate impuse de Philips, sunt cele mai bune din clasa lor și setează noi standarde în ceea ce privește iluminatul auto. Tehnologia cu LED duce la creșterea vizibilității și implicit a siguranței”, a mai spus Steven Zimmer.

Becurile auto X-tremeUltinon LED (înlocuitoare pentru H4, H7 H8/H11/H16)
  • oferă o luminozitate și crescută cu până la 200%, ceea ce asigură o vizibilitate mărită față de orice alt produs de serie
  • au o durată de viață mai mare de până la 12 ani
  • au un sistem inovator de management al temperaturii care extinde durata de viață
  • oferă o iluminare puternică și precisă
  • respectă cele mai înalte standarde de calitate impuse de Philips
  • se instalează ușor și sunt compatibile cu o serie mare de mărci și modele
Iluminare interioară X-tremeUltinon LED (înlocuitor pentru becurile T10 cu diametru de 30/38/43 mm)
  • oferă o iluminare mai puternică a întregului cockpit
  • tehnologia CeraLight previne supraîncălzirea lor și crește rezistența la șocuri
  • respectă cele mai înalte standarde de calitate impuse de Philips
  • se instalează ușor și sunt compatibile cu o serie mare de mărci și modele
Lumini de semnalizare X-tremeUltinon LED (înlocuitoare pentru becurile P21 și W21)
  • oferă o vizibilitate mai bună atunci când se semnalizaeaza schimbarea direcției de mers
  • oferă o vizibilitate mai bună atunci când mașina este în marșarier
  • asigură o distribuție omogenă a luminii pentru o vizibilitate mai mare
  • respectă cele mai înalte standarde de calitate impuse de Philips
  • se instalează ușor și sunt compatibile cu o serie mare de mărci și modele
Important: Noile becuri auto cu LED au fost concepute pentru mașini speciale și sunt destinate exclusiv pentru folosirea lor în competiții din lumea sporturilor cu motor, în raliuri sau pe circuite. Montarea LED-urilor de tip retrofit pe mașini de serie este interzis prin lege. Lumileds nu-și asumă nicio responsabilitate în cazul unei utilizări neconforme a produselor dezvoltate pentru raliuri și curse pe circuit.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii