Suzuki Motor Corporation a primit premiul special din partea Institutului Japonez pentru Invenții și Inovații 2017 pentru designul modelului Hustler.

Suzuki Hustler
Suzuki Motor Corporation a primit premiul special din partea Institutului Japonez pentru Invenții și Inovații  2017 pentru designul modelului Hustler. Este pentru a treia oară când Suzuki primește un astfel de premiu și pentru prima oară în ultimii 20 de ani.

Suzuki Motor Corporation a primit în acest an încă un premiu pentru design, de data aceasta el fiind oferit de Institutul Japonez pentru Invenții și Inovații pentru modelul Hustler, model ales și “Mașina Anului în Japonia”.

“Designul modelului Hustler, lansat în 2014, a dezvoltat un nou curent în design cu formele sale extrem de funcționale. Este un model care a avut priză la public și care a adus o schimbare în cultura de lifestyle din Japonia”, a fost motivarea juriului din cadrul Institutului Japonez pentru Invenții și Inovații.

Hustler a creat un nou segment pe piața din Asia, mini crossover, și s-a vândut până acum în peste 320.000 de unități.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii