AirsoftMegastore.ro este un magazin online cu produse de airsoft, cu locatia in Constanta, Romania.

Airsoft Megastore
Foto: AirsoftMegastore.ro
AirsoftMegastore.ro este un magazin online cu produse de airsoft, cu locatia in Constanta, Romania. Produsele AirsoftMegastore sunt disponibile atat in varianta online, prin intermediului magazinului online descris mai sus, cu livrare prin curieri in toata tara, cat si in varianta clasica, prin intermediul showroom-ului deschis in Constanta, pe Bd. Mamaia, nr. 20.

Ideea care sta la baza proiectului AirsoftMegastore sau magazin airsoft constanta, este sa ajunga un mall al jucatorilor de airsoft si sa aduca sub acelasi acoperis cat mai multe produse destinate jocului de airsoft, care sa existe in stoc fizic in Constanta, Romania si sa fie livrabile catre jucatorii de airsoft din toata tara in maximum 48 de ore. La momentul lansarii proiectului, AirsoftMegastore erau si distribuitorii magazinului online foarte cunoscut, Airsoft6.

Pentru cei care nu au auzit inca de acest joc deosebit, airsoft-ul este un joc cu tenta militara, in care se simuleaza un conflict militar, in care se utilizeaza replici ale armelor adevarate, capabile sa traga cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Airsoftul este de fapt transpunerea in realitate a binecunoscutelor jocuri pe calculator de tip "Counter-Strike", "Delta Force" sau "Battlefield", in care se utilizeaza echipamente speciale, ce sunt menite sa replice echipamentele militare.

Revenind la showroom-ul din Constanta sau airsoft constanta, acesta este un shoowroom foarte modern, localizat pe Bulevardul Mamaia, numarul 20. Acesta a fost gandit sa gazduiasca jucatorii constanteni de airsoft, dar totodata sa ofere si deliciul unei experiente unice turistilor aflati la mare sau in tranzit prin Constanta. Swowroom-ul este organizat pe doua etaje si este atent aranjat, astfel incat sa poata gazdui toata gama de articole necesare practicarii jocului de airsoft.

Un lucru mai rar intalnit in Romania este ca acest showroom din Constanta ofera posibilitatea ca impatimitii sau incepatorii de airsoft sa mearga la magazin si sa poata sta de vorba la o cafea cu alti impatimiti de airsoft, dar si cu angajatii magazinului, care au o experienta foarte mare in tot ceea ce inseamna airsoft, ceea ce poate constitui o experienta foarte interesanta.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii