Airsoft-ul este un joc cu tenta militara, in care se simuleaza un conflict militar, in care se utilizeaza replici ale armelor adevarate, capabile sa traga cu bile solide din plastic de mici dimensiuni.

Airsoft
Foto: Airsoft6.ro
Airsoft-ul este un joc cu tenta militara, in care se simuleaza un conflict militar, in care se utilizeaza replici ale armelor adevarate, capabile sa traga cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Airsoftul este de fapt transpunerea in realitate a binecunoscutelor jocuri pe calculator de tip "Counter-Strike", "Delta Force" sau "Battlefield", in care se utilizeaza echipamente speciale ce sunt menite sa replice echipamentele militare.

Airsoft-ul se desfasoara doar in locatii special amenajate pe spatii private, ferite de accesul publicului, deoarece legea interzice afisarea si exploatarea replicilor de airsoft in spatii publice, iar desfasurarea acestui joc presupune o grupare de minimum doua persoane, care detin echipamentul minim necesar, echipament format dintr-o replica de airsoft, precum pistoale airsoft, consumabilele aferente pentru aceasta si un minimum de protectie obligatorie asupra ochilor, constand dintr-o pereche de ochelari de protectie sau o masca speciala.   

Fenomenul "airsoft" a luat amploare si la noi in tara, acolo unde exista numeroase cluburi si grupari ce practica acest sport la nivel local, in cadru organizat, in locuri special amenajate sau chiar in ultimul timp in foste fabrici, uzine sau unitati militare, ce au devenit din pacate ruine dupa decembrie 1989. Persoanele care practica acest joc cu tenta militara o fac in primul rand in scop recreativ, dar si ca activitate hobby.

Pentru cei interesati de airsoft este bine de stiut in primul rand ca achizitionarea, detinerea si exploatarea unei replici de airsoft necesita o varsta minima de 18 ani, dar si faptul ca echipamentul pentru airsoft se poate achizitiona de pe Airsoft6.ro, magazinul specialistilor in airsoft, ce nu numai ca pune la dispozitie arme airsoft, echipament tactic, accesorii airsoft, componente si consumabile, dar ofera si service&ingrijire pentru acestea.

Dintre categoriile de arme comercializate de catre Airsoft6.ro putem enumera pistoale, mitraliere companie, replici principale, mass destruction, pusti cu luneta si shotgun-uri, toate intr-o varietate foarte mare de modele, ce ne fac sa credem intr-adevar ca suntem parte a unui conflict militar atunci cand le folosim.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii