In anul 2013 Gabriel ENE avea primul contact cu o masina pregatita pentru competitiile automobilistice. Astfel, Trofeul Sinaia devenea prima etapa la care pilotul bucurestean isi facea aparitia la volanul unui model Dacia Logan.

Gabriel ENE
In anul 2013 Gabriel ENE avea primul contact cu o masina pregatita pentru competitiile automobilistice. Astfel, Trofeul Sinaia devenea prima etapa la care pilotul bucurestean isi facea aparitia la volanul unui model Dacia Logan.

In acest an, pe parcursul weekendului 22-23 iulie, Gabriel va sarbatori 4 ani de la prima sa cursa de viteza in coasta, odata cu cea de-a cincea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta.

Pilotul echipei Shark Racing se va alinia la startul competitiei, la volanul unui model Honda Civic EP3, din postura de lider al clasamentului rezervat automobilelor cu doua roti motrice, titlul la aceasta categorie fiind si obiectivul setat de la startul sezonului competitional.

“Sinaia are un loc aparte in inima mea fiind etapa mea de debut. Traseul este unul foarte spectaculos pentru fani care au ocazia sa vada masinile de concurs chiar pe strazile orasului montan, lucru care creeaza o atmosfera de sarbatoare in tot orasul. Pentru piloti traseul este unul destul de dificil in special datorita bordurilor care delimiteaza drumul si care sunt neiertatoare in cazul micilor erori. Lupta in clasa rezervata automobilelor cu doua roti motrice s-a animat foarte mult si la fiecare etapa cel putin patru piloti se situeaza intr-un ecart foarte mic, fapt care face deliciul spectatorilor. Speram ca totul sa functioneze perfect de aceasta data si sa imi pot apara recordul de timpla categorie obtinut anul trecut.” declara Gabriel ENE, inainte de plecarea catre Trofeul Sinaia.

Trofeul Sinaia are o traditie de peste 80 de ani prima cursa avand loc in anul 1934, editia din 2017 urmand a avea loc in weekendul 22-23 iulie.

Ziua de sambata, 22 iulie, se deschide cu trei manse de recunoasteri incepand cu ora 8.30 urmate de trei manse de antrenamente cronometrate incepand cu ora 14.15, care vor stabili ordinea de start pentru ziua secunda. Duminica, 23 iulie, alte doua manse de recunoasteri vor avea loc incepand cu ora 8.30, urmand ca cele doua manse de concurs sa inceapa la orele 13.15, respectiv 15.30.

Pilotul echipei Shark Racing este sustinut pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro -partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies. 

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii