Ediția din 2017 a Turului Ciclist al Sibiului începe pe 5 iulie cu Prologoul din centrul orașului și se va încheia pe 9 iulie, în Piața Mare, după peste 700 km parcurși.

Suzuki Swift este masina oficiala la Turul Ciclist al Sibiului
Ediția din 2017 a Turului Ciclist al Sibiului începe pe 5 iulie cu Prologoul din centrul orașului și se va încheia pe 9 iulie, în Piața Mare, după peste 700 km parcurși. Plutonul echipelor participante va fi deschis de Suzuki Swift, mașina oficială a Turului Ciclist al Sibiului.  

Începând cu 5 iulie toți pasionații de ciclism vor fi cu ochii pe cele 19 echipe care participă la cea de-a șaptea ediției a Turului Ciclist al Sibiului. În 2017, Suzuki România este partener oficial al celei mai importante competiții de ciclism din România, iar Suzuki Swift este mașina oficială a Turului.

Turul Ciclist al Sibiului va începe miercuri, 5 iulie, când este programat Prologul, iar joi, vineri, sâmbătă și duminică cele 4 etape cu o lungime de peste 700 km. Sosirea este programată în Piața Mare a orașului Sibiu, iar traseul include cele mai spectaculoase drumuri din județ, inclusiv o urcare celebrul Transfăgărășan.

Suzuki România susține în premieră Turul Ciclist al Sibiului și va pune la dispoziția organizatorilor o flotă de 10 mașini care vor fi folosite de Directorul Turului, oficiali, arbitri și comisari antidoping. Printre modelele puse la dispoziție de Suzuki se numără Swift, cel mai nou model din gamă, Vitara, cel mai bine vândut model în România, SX4 S-Cross, Baleno și Ignis, dar și o motocicletă Suzuki DL 650 XA.

Turul Ciclist al Sibiului 2017 este inclus în calendarul competiţional european al Union Cycliste Internationale, fiind propus pentru categoria  2.1, ceea ce presupune că pot fi invitate echipele profesioniste ce participă în Turul Franţei sau al Italiei, echipe semi-profesioniste, continentale si naţionale. Competiția este inclusă în calendarul UCI Tur European și este înregistrată la categoria M.E. 2.1. Toate etapele din Turul Ciclist al Sibiului vor fi transmise în direct la Digi Sport.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii