Noul Vivaro Tourer: un lounge de afaceri versatil.

Opel Vivaro Tourer
Noul Vivaro Tourer: un lounge de afaceri versatil.
Noul Vivaro Combi+: spațiu și confort pentru nouă persoane.
Premiera modelului  Vivaro Tourer va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Opel Vivaro este cu adevărat polivalent. Este un partener flexibil, de încredere și, în același timp, un transportator eficient. Datorită numeroaselor opțiuni de configurare, autovehiculul multifuncțional este cel mai vândut autovehicul comercial Opel. Acum, Vivaro deschide un capitol nou cu variantele deosebit de confortabile și versatile pentru transport de persoane Vivaro Tourer și Vivaro Combi+. Ambele nou-venite au în comun următoarele: dotări de primă clasă și confort similar cu cel oferit de autoturisme, configurație variabilă a scaunelor pentru pasageri, alături de tehnologii și sisteme de asistență inovatoare. De exemplu, tempomatul cu limitator de viteză, volanul îmbrăcat în piele și proiectoarele de ceață sunt oferite standard pentru toate cele trei variante. În plus, Vivaro Tourer va impresiona la premiera sa mondială care va avea loc anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA, 14-24 septembrie) prin detaliile de design.

„Noile noastre variante pentru transport de persoane, Opel Vivaro Tourer și Combi+, oferă o nouă gamă largă de utilizări pentru clienții noștri. Ca autovehicul de transport confortabil și partener de călătorii de plăcere și de serviciu, Vivaro satisface acum cele mai exigente cerințe în materie de confort și flexibilitate”, a declarat Steffen Raschig, Director Autovehicule Comerciale Opel și Vauxhall.

Vivaro Tourer
Noul Opel Vivaro Tourer are calitățile ideale pentru a fi un lounge de afaceri și călătorii, datorită numeroaselor posibilități de configurare a interiorului. Al doilea rând de scaune are trei locuri individuale cu cotiere la exterior și este montat standard pe un sistem de șine. Pentru a facilita accesul la cel de-al treilea rând de scaune, care este montat, de asemenea, pe un sistem de șine, scaunele exterioare de pe cel de-al doilea rând pot fi rabatate cu ușurință în față datorită funcției Easy Entry. Mai mult, Vivaro poate fi comandat cu a doua ușă glisantă, dotare opțională.

Cei ce doresc să folosească Vivaro Tourer ca pe o sală de ședințe modernă, mobilă pot roti cu ușurință al doilea rând de scaune la 180 de grade, creând un mediu propice discuțiilor față în față. Spațiosul vehicul utilitar Opel poate fi chiar mai confortabil, datorită celor două scaune opționale care se pot roti la 360 de grade – disponibile și cu tapiserie din piele – și mesei rabatabile. Laptopurile sau alte dispozitive mobile pot fi conectate cu ușurință la cele două porturi USB și priza de 220 de volți (maxim 300 W) de pe cel de-al doilea rând de scaune..

Pasagerii de pe locurile din față se pot bucura de o călătorie relaxantă datorită scaunelor reglabile pe șase direcții. În plus, scaunul șoferului dispune de reglare pe înălțime. De asemenea, este disponibilă opțional o banchetă pentru două persoane în față cu spațiu de depozitare integrat. Pe lângă volanul îmbrăcat în piele, sistemele de asistență moderne contribuie la o călătorie mai relaxantă: asistentul la parcarea cu spatele previne incidentele nedorite din timpul manevrelor. Opțional, este disponibilă și o cameră video pentru marșarier. Ștergătoarele de parbriz și farurile se activează automat atunci când este nevoie. Iluminarea statică în viraje luminează curba în direcția de deplasare. Mai mult, Vivaro Tourer este oferit cu lumini de zi cu tehnologie LED.

Sunt disponibile patru sisteme de infotainment diferite, pentru un divertisment de excepție, inclusiv Navi 80 IntelliLink cu funcție de monitorizare a traficului în timp real, dotare opțională. Sistemul poate fi operat cu ușurință prin intermediul ecranului tactil color de 7 inch, cu ajutorul butoanelor de pe volan sau prin comenzi vocale. Datorită conectivității digitale, sistemul de navigație poate oferi șoferului informații actualizate despre trafic în timp real și rute alternative înainte de a rămâne blocat în trafic.

Exterior elegant, interior confortabil
Vivaro Tourer prezintă la exterior elemente vizuale exclusiviste. Pe lângă acestea, sunt disponibile geamuri în spatele montantului B în nuanță foarte închisă și jante de 17 inch cu design „Diamond Cut”. Cei care doresc un interior și mai exclusivist pot alege interiorul elegant din piele și pachetul Irmscher Style.

Vivaro Combi+
În timp ce Opel Vivaro Combi a demonstrat că este adecvat pentru transportul de până la nouă persoane, noul Combi+ este un autovehicul utilitar confortabil pentru familie. Șoferul se poate bucura de confortul scaunului reglabil în șase direcții cu suport lombar și cotieră. Banchetele spate sunt dotate cu cotiere, al doilea și al treilea rând de scaune putând fi scoase cu ușurință. De asemenea, al treilea rând de scaune poate fi pliat la 180 de grade. Combi+ poate fi comandat și cu o a doua ușă glisantă, care facilitează urcarea sau coborârea.

La fel ca toate variantele Vivaro, Vivaro Combi+ poate avea un aspect sportiv datorită pachetului Sport disponibil opțional. Opțiunea aceasta îi conferă un aer mai dinamic, iar jantele din aliaj de 17 inch colorate completează aspectul sportiv.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii