Suzuki încetează relațiile contractuale cu RS Sara Motors SA, dealerul mărcii din Timișoara pe zona auto și de service.

Suzuki - Way of Life
Suzuki încetează relațiile contractuale cu RS Sara Motors SA, dealerul mărcii din Timișoara pe zona auto și de service.

Suzuki a decis încetarea relațiilor contractuale cu dealerul RS Sara Motors SA din Timișoara și demarează procedurile pentru selectarea unui nou partener în zona de vest a țării. Până la numirea unui nou partener în zona Timiș, utilizatorii produselor Suzuki vor primi servicii de cea mai bună calitate apelând la ceilalți dealeri din rețeaua de dealeri autorizați Suzuki.

Motivul principal care a stat la baza acestei decizii îl reprezintă neîndeplinirea de către RS Sara Motors SA a standardelor de calitate în special în ceea ce privește gestionarea relației cu clienții, dar și a reprezentării mărcii în plan local, precum și neîndeplinirea altor obligații contractuale asumate față de Suzuki. Ca urmare a încetării relației cu RS Sara Motors SA, reprezentanța Suzuki din România a demarat procedurile pentru selectarea unui dealer nou pentru zona de vest a țării care să asigure servicii la cele mai înalte standarde de calitate pentru clienții Suzuki.

“Suzuki pune un accent foarte mare pe satisfacția clienților săi, atât când vine vorba de calitatea produselor mărcii, cât și în ceea ce privește serviciile oferite de dealeri. În urma analizării sesizărilor recente din partea clienților din Timișoara și în urma unor încălcări ale prevederilor contractuale de către dealerul RS Sara Motors SA, în special în ceea ce privește standardele de calitate, am decis să reziliem contractul cu acest partener. Zona de vest a țării este una extrem de importantă pentru Suzuki și astfel am considerat necesar să acordăm RS Sara Motors SA un termen rezonabil pentru îndeplinirea în mod onorabil a tuturor obligațiilor contractuale deja asumate față de clienți. Totodată vom depune toate eforturile ca în cel mai scurt timp să avem un nou partener în Timișoara capabil să ofere toate serviciile Suzuki la cele mai înalte standarde de calitate, în linie cu valorile brand-ului Suzuki”, a spus Nicoleta Gerea, director general Suzuki România.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Ce uita suzuki romania sa spuna e ce se intampla cu cei aproximativ 70 de clienti care au cumparat masini de la sara motors. Contracte incheiate si neonorate pe cand sara motors inca era sub contract cu suzuki romania. Persoane pagubite cu aproximativ 1 milion de euro.

    RăspundețiȘtergere