Un set covorașe auto Volvo e la fel de necesar ca un set de cauciucuri de iarnă.

Volvo
Când eram copil, mi s-a spus de nenumărate ori să păstrez curățenia în casă, mașină, la școală, în parc, deci cam peste tot. Pentru că nu pricepeam ce înseamnă în concret a păstra curățenia, făceam, evident, ce fac toți copiii: împrăștiam, trăgeam, spărgeam, vărsam și așa mai departe. Fapt ce îi enerva  pe adulții care trebuiau să curețe în urma mea.

Curățenia, muncă grea
Problema era că a curăța un spațiu oarecare și mai ales o mașină, era cu ceva timp în urmă un lucru greu și complicat. De asta insista toată lumea să stăm liniștiți, să nu mâncăm în mașină, să ne ștergem perfect pe picioare înainte de a urca într-o mașină, să nu ne punem mâinile peste tot ci să fim niște mici stane de piatră care nu lasă urme pe nicăieri. Urme greu de curățat evident. Pentru că un set de covorașe auto Volvo sau orice altă marcă era ceva mai greu de găsit. Covorașele erau standard, aceleași pentru toate mașinile. Iar asta nu te ajută deloc atunci când ai copii hiperactivi și veseli care mișcă nonstop din picioare.

Copii fericiți, curățenie ușoară
Astăzi lucrurile s-au mai relaxat din câte se pare. Dacă ai un Volvo, de exemplu, mașină tipică de familie, n-ai să mai stai cu gura pe copii transformându-i prea devreme în adulți. Ai să-ți cumperi niște covorașe auto Volvo de la PTC Auto, niște huse rezistente și alte mici accesorii care fac treaba simplă și ușoară și ai să-ți lași piticii să se bucure de viață, de vacanță, de tot ce înseamnă bucurie, familie, călătorii. Covorașele pentru Volvo au avantajul de a se plia perfect pe conturul podelei mașinii și de a putea fi prinse dacă modelul de mașină are astfel de sisteme în dotare. Iar covorașele prinse, cu margini înalte, fabricate din cauciuc moale și rezistent sunt exact ce trebuie unei mașini de familie cum e Volvo.

Familie mulțumită, mașină protejată
Umezeala, mai ales acum în prag de iarnă, este aproape imposibil de evitat. Ba plouă, ba ninge, ba e noroi iar toate acestea dăunează mult mochetelor originale și caroseriei unui Volvo. Un set covorașe auto Volvo e la fel de necesar ca un set de cauciucuri de iarnă. Praful amestecat cu apă și noroi e greu spre imposibil de curățat iar păstrarea curățeniei din câte se pare nu e o opțiune. Tot ce ne rămâne de făcut este să alegem covorașe bune, originale, din material rezistent, fără miros, aderente de podea și cu striații care nu lasă apa să se scurgă. Atunci când se murdăresc, le scoatem repede, le curățăm cu un jet de apă, le uscăm și le punem înapoi. Simplu, eficient și fără bătăi de cap! Chiar și copiii pot face asta și cred că se vor distra pentru că apa și noroiul sunt plăcerea lor!

Mașina familiei poate fi un loc de mulțumire domestică, fără certuri și acuzații, dacă șoferii înțeleg importanța accesoriilor originale, bine alese și bine amplasate. Acestea vor proteja mașina și vor lăsa copiii să se bucure și de un suc sau de o înghețată fără grija că acestea vor ajunge pe mochete și vor lăsa pete lipicioase, imposibil de scos. Avem covorașe auto Volvo, avem curățenie, sănătate și bucurie în familie!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii