Noul Kia Ceed își va face debutul la ediția din 2018 a Salonului Auto Internațional de la Geneva.

Kia Ceed
Noul Kia Ceed va debuta la Salonul Auto Geneva 2018.
Alături de versiunea în cinci uși, va fi prezentată și o altă variantă de caroserie.
Ceed a fost desenat de către centrul european de design al brandului din Frankfurt.


Noul Kia Ceed își va face debutul la ediția din 2018 a Salonului Auto Internațional de la Geneva. Hatchback-ul în cinci uși va fi dezvăluit la Geneva alături de un al doilea membru al familiei Ceed.

Proiectată, dezvoltată și construită în Europa, a treia generație a modelului Ceed prezintă noi tehnologii și motoare inovatoare, un design matur și atletic, pentru un stil de condus mai captivant.

Kia Ceed a fost gândit la centrul european de design al brandului din Frankfurt, Germania. Inspirat de stilul fastback al modelului Stinger, noul Ceed comunică un aspect mult mai încrezător. Proiectat pentru drumurile europene, caracteristicile de manevrabilitate ale noului model se ridică deasupra predecesorului său în termeni de  dinamism, rafinament și implicarea șoferului.

Kia a revizuit de asemenea, numele celei de-a treia generații a modelului. Prin urmare, cee’d devine Ceed, consolidând astfel reputația unui autoturism pentru Comunitatea Europeană, cu Design European (Community of Europe, with European Design).

Vânzările noului Kia Ceed vor începe în trimestrul al doilea al anului 2018 pentru piețele europene care comercializează modelul cu volanul pe stânga.

Sursa: Kia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii