Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul Kona Electric, inaintea prezentarii oficiale, care va avea loc marti, 27 februarie.

Hyundai Kona Electric
Odata cu noul Kona Electric, Hyundai lanseaza primul SUV compact, complet electric.

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul Kona Electric, inaintea prezentarii oficiale, care va avea loc marti, 27 februarie. Odata cu aceasta lansare, Hyundai devine prima marca auto din Europa care produce un SUV de clasa compacta, complet electric. Modelul va fi disponibil pe piata europeana incepand cu vara acestui an.

Kona Electric va fi realizat in doua versiuni de propulsie, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice de pe piata, cu o autonomie de aproape 470 de kilometri, cea mai mare oferita in acest moment in clasa sa (obiectiv intern in conformitate cu reglementarile WLTP). In plus, conducatorii auto vor beneficia de confort, conectivitate, precum si de tehnologii de siguranta activa si de asistenta la volan.

Hyundai detine portofoliul de masini ecologice cu cea mai extinsa gama de motoare, fiind primul constructor auto din lume care a introdus o linie de productie de serie pentru autovehiculele cu celule de combustibil pe baza de hidrogen (ix35, iar recent, succesorul, Nexo). De asemenea, Ioniq este primul autovehicul din lume disponibil in trei variante de propulsoare electrice.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii