Un pionier sărbătoreşte o aniversare. Modelul BMW X4 cu numărul 200.000 a părăsit linia de producţie a uzinei BMW din Spartanburg (SUA).

BMW X4 200.000
Un pionier sărbătoreşte o aniversare. Modelul BMW X4 cu numărul 200.000 a părăsit linia de producţie a uzinei BMW din Spartanburg (SUA). Cu designul său extrovertit şi caracterul dinamic, primul Sports Activity Coupé de clasă medie din istoria segmentului premium şi-a creat o comunitate de fani impresionantă în decurs de doar patru ani. Automobilul aniversar - BMW X4 xDrive20d de culoare Alpine White metalizat - va fi livrat unui client din Asia.

Această ultimă aniversare de producţie marchează şi începutul sprintului final pentru prima generaţie BMW X4. Ciclul de producţie a modelului este programat să se încheie în martie 2018. BMW X4 a fost produs la uzina din Spartanburg încă din 2014. Uzina BMW din statul american Carolina de Sud este centrul de competenţă pentru modelele BMW X în cadrul reţelei globale de producţie a BMW Group. Pe lângă BMW X4, modelele BMW X3, BMW X5, BMW X6 şi BMW X7 sunt produse pentru piaţa mondială la această uzină.

BMW X4 împarte cu aceste modele nu doar locul de producţie, ci şi un rol de lider în ceea ce priveşte conceptele inovatoare. Prin acest model, BMW a creat odată în plus o nouă categorie de automobile. De la lansarea sa, alţi constructori au fost inspiraţie de acest concept fascinant al Sports Activity Coupé-ului din segmentul premium al clasei medii.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii