"Lider incontestabil" - o evaluare foarte bună a performanței anvelopei MICHELIN Pilot Sport 4 realizată de către revista AutoMotorundSport (AMS).

MICHELIN Pilot Sport 4
"Lider incontestabil" - o evaluare foarte bună a performanței anvelopei MICHELIN Pilot Sport 4 realizată de către revista AutoMotorundSport (AMS).

Michelin PS4 își confirmă superioritatea, câștigând din nou testul revistei în 2018 și fiind singura anvelopă din listă, clasată ca "foarte recomandată". A atins cel mai mare scor pe carosabilul umed (frânare, manevrare, aderență laterală) și cel mai mare scor pe uscat (frânare, manevrare, schimbarea benzii).

Această poziție de top este, de asemenea, confirmată de o altă publicație, AutoZeitung: "Cel mai bun în test".

"Pe umed (n.a. carosabil umed), Michelin este cu adevărat de top! Nivel foarte ridicat de aderență, extrem de precisă - absolut sigură!". Cea mai scurtă distanță de frânare pe uscat și manevrarea precisă sunt de asemenea evidențiate.

MICHELIN Primacy 3
De la lansare, Michelin PS4 a fost câștigătoare de 6 ori în test!

Testul ADAC confirmă și poziția de lider a gamei PRIMACY începând cu 2015:

MICHELIN PRIMACY 3 este clasat primul din cele 16 anvelope și este evaluat „GUT”, cel mai mare grad acordat de ADAC. MICHELIN Primacy 3 atinge cel mai bun rezultat al testului cu nota „foarte recomandat” cu 68% din nota globală (Touring, ediția martie 2018).

Concluzia experților: anvelope foarte bine echilibrate, bune în toate domeniile relevante de siguranță, mărci de top în ceea ce privește uzura.

MICHELIN PRIMACY 4, următoarea generație a seriei MICHELIN PRIMACY, continuă să mențină acest nivel ridicat de performanță, dar să îl și extindă oferind un nivel foarte ridicat de aderență pe carosabil umed, de la primul kilometru până la ultimul kilometru, fără a compromite longevitatea: https://www.michelin.ro/anvelope/michelin-primacy-4.

Sursa: Simona Lupica, PR Manager Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii