Niciodata nu ne gandim ca vom ajunge in situatia in care trebuie sa ne imprumutam de bani pentru a rezolva o problema care nu mai suporta amanare.

Credius
Foto: Credius.ro
Niciodata nu ne gandim ca vom ajunge in situatia in care trebuie sa ne imprumutam de bani pentru a rezolva o problema care nu mai suporta amanare. Viata insa, ne arata ca, macar o data pe parcursul existentei noastre, ne vom lovi de o astfel de situatie. Pentru cei mai multi dintre noi, umorul negru al vietii este si mai mare. Atunci cand ne este mai greu se intampla ori sa fim inainte de salariu si sa nu avem niciun ban pus deoparte ori sa nu avem la cine apela.

Imprumutul nu este un lucru atat de usor de realizat. Rareori se gaseste o ruda sau un prieten care sa fie dispus sa ne ofere suma de bani de care avem nevoie si, daca aceasta mai depaseste si jumatate din salariul minim pe economie, deja avem o reala problema. Cu banca este o alta poveste. Acte si aprobari, timp pierdut si asteptarea lunga sunt elementele care ne scot peri albi si, de cele mai mult ori, raspunsul va fi unul nefavorabil pentru noi. Problema insa nu asteapta si nu stie ca banca nu vrea sa ne acorde creditul. Situatii pentru neacordare sunt multiple: job nou cu vechime sub 6 luni, pensionar, rau platnic cu bulina rosie in baza de date, job in strainatate etc. Ce faci in acest caz?

Solutia este sa apelezi la un credit nebancar de la Credius si asta pare sa fie cea mai buna solutie pentru a rezolva urgent problema. Iei suma dorita, platesti la data pe care tu o stabilesti, vei avea o rata lunara si banii vor fi in cont, uneori chiar si a doua zi de cand ai completat aplicatia online. In plus, tot pe site, poti face singuri un calcul rata credit pentru a sti exact cat trebuie sa platesti cu dobanda cu tot. Astfel vei face calculul pe suma si numarul de luni care te avantajeaza cel mai mult si apoi aplica online. Cu Credius, orice problema se va rezolva cat ai spune credit.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii