Trebuie sa stiti ca ca nu exista un service ford bucuresti mai bun decat Altgrad Auto!

Altgrad Auto
Foto: AltgradAuto.ro
Trebuie sa stiti ca ca nu exista un service ford bucuresti mai bun decat Altgrad Auto! Printre altele, pentru ca aici automobilul dumneavoastra va fi tratat regeste, asa cum merita – standardele de calitate, normele de timp si tehnologiile de reparatie elaborate de compania fondata de Henry Ford acum 115 ani sunt intotdeauna respectate cu strictete. Pe deasupra, Altgrad Auto mai este si importator si distribuitor autorizat in Romania de piese auto Ford.

Dotarea tehnica de care dispune Altgrad Auto este de invidiat: doua posturi de lucru, un elevator si inca doua posturi la sol: unul pentru lucrari la instalatiile electrice ale automobilelor, iar celalalt pentru diagnosticare. Trebuie subliniat faptul ca orice lucrare facuta de Altgrad Auto este precedata de o diagnosticare computerizata, efectuata cu aparatura ultraperformanta. In afara de echipamente, scule si utilaje originale, Altgrad Auto dispune si de o echipa de specialisti dedicati meseriei lor si cu experienta, care dispun si de „know-how”, pentru ca firma Ford le pune in mod constant la dispozitie documentatie de specialitate. Se poate deci spune, fara a exagera catusi de putin, ca Algrad Auto este un service in care se poate avea deplina incredere.

Altgrad Auto asigura intretinerea tuturor modelelor produse de compania din Dearborn, Michigan, si de sucursalele acesteia din intreaga lume. Orice problema are in momentul de fata automobilul dumneavoastra (la motor, la transmisie, la instalatia electrica, la frane, la suspensii, la caroserie sau la roti), in momentul in care veti iesi de pe poarta service-ului, automobilul dumneavoastra va fi ca nou. Chiar daca este un model vechi, de colectie! 

Sa ajungeti la Altgrad Auto este lucrul cel mai usor din lume. Service-ul este situat pe  Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, veti gasi Altgrad Auto  la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti, pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala. Programul de lucru este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.

Este bine sa va programati mai intai, la numerele de telefon 0213 49 411 si 0727 056 670.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii