Publicația abordează și elementele de fixare a atașamentului pe brațele ștergătoarelor și diferențele dintre soluțiile de fixare.

 

Stergatoare Denso

Pe lângă stilurile, dimensiunile și aplicațiile ștergătoarelor, în urma producerii unui videoclip explicativ recent, publicația abordează și elementele de fixare a atașamentului pe brațele ștergătoarelor și diferențele dintre soluțiile de fixare.

Resursa cuprinzătoare începe prin a evidenția caracteristicile unice de design pe care le încorporează lamelele ștergătoarelor de echipamente originale (OE) DENSO și materialele de calitate superioară din care sunt fabricate, pentru a-și satisface numeroșii clienți care includ BMW, Hyundai, Jeep, Kia, Mazda, Suzuki, Toyota și Ferrari.

Accentul se îndreaptă apoi către gamă, care include ștergătoare plate, convenționale, hibride și de lunetă, la calitate OE, urmată de o explicație detaliată a diferitelor tipuri de brațe și a fixărilor favorizate de producătorii de vehicule. După ce a abordat modul de diagnosticare a defecțiunilor comune și a identifica semnele de uzură și a explicat cum sunt desemnate numerele de piesă, catalogul oferă instrucțiuni detaliate de montare pentru a se asigura că procesul de instalare este rapid și finalizat cu succes.

În cele din urmă, cea mai mare parte a publicației este apoi dată tabelelor detaliate de aplicație care reunesc toate cerințele de specificații necesare, pentru a se asigura că ștergătorul de înlocuire corect este identificat și furnizat clientului.

Programul complet de ștergătoare DENSO Aftermarket acoperă aproape 95% din parcul european de vehicule și, pe lângă catalogul tipărit evidențiat aici, care este disponibil și ca descărcare gratuită prin acest link: https://www.denso-technic.com/e-catalogue, utilizatorii pot căuta în catalogul de piese online al companiei și pot găsi mai multe detalii despre programul complet DENSO Aftermarket pe acest website.

Sursa: Denso Romania

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii