Daca urmeaza sa ai un copil, atunci probabil ca stii daja ca nu-l vei putea lua cu tine in masina decat intr-un scaun special.

Scaun auto Georgia cu Isofix si Top Tether Gri KidsCare
Foto: KidsCare.ro
Daca urmeaza sa ai un copil, atunci probabil ca stii daja ca nu-l vei putea lua cu tine in masina decat intr-un scaun special. Oferta este mare si variata, dar trebuie sa intruneasca si alte criterii, atat din punct de vedere calitativ, cat si estetic. Potrivit normelor europene la care s-a aliniat si Romania, privind siguranta copilului in masina, se impune utilizarea de scaune auto pentru copii, care sa il mentina pe micut intr-o pozitie sigura si sa il protejeze in cazul unui impact. Pentru a alege cel mai sigur scaun auto pentru bebe, trebuie sa iei in considerare anumite criterii de selectie. Din acest punct de vedere un element esential este sa iei in calcul varsta pe care o are copilul, greutatea si inaltimea, precum si modul de amplasare in masina.

Pe site-ul Kidscare.ro poti gasi scaune auto copii care intrunesc calitati de necontesat. Astfel, exista scaune auto rear facing, recomandate pentru copii pana la 4 ani cu greutatea intre 0-18 kg. Acest tip de scaun auto permite utilizarea cu spatele la directia de mers, sistemul de prindere a centurilor in 5 puncte, spatarul are 4 pozitii de inclinare si 3 pozitii atunci cand este pus cu fata la directia de mers. Are tetiera reglabila, centuri reglabile pe inaltime, instalarea se face rapid in conditii de siguranta, dispune de picior de sprijin in podeaua masinii, protectie impotriva impactului lateral cu spuma poliuretanica de inalta densitate, design modern, partea de sezut a scaunului este realizata dintr-un material special care confera confort, reductor pentru cap si sezut. Reductorul pentru sezut este din spuma cu memorie, husa detasabila si lavabila.

Kidscare dispune si de scaune auto isofix, un model cu design ergonomic, care imbina siguranta si confortul putand fi utilizat pentru o perioada indelungata de timp, fiind recomandat pentru bebelusi si copii de la 0-36 kg, adica pana la aproximativ 11 ani. Sistemul isofix ofera siguranta sporita si inlatura riscul unei montari incorecte, dispune de centura de ancorare a scaunului cu sistem de prindere in cinci puncte, spatarul are 5 pozitii, de la pozitia de drum la pozitia de somn pentru montarea cu fata la directia de mers, sistemul de reglare este foarte usor accesibil fara a deranja copilul. Centurile scaunului au un sistem de prindere in 5 puncte, reglabile pe inaltime si tetiera are 19 pozitii de reglare. Aceste scaune auto speciale beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04.   

Pentru siguranta copilului nu trebuie sa faci rabat de la calitate, iar Kidscare iti ofera tot ce este mai bun!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii