Kia Motors va dezvălui în avanpremieră, o gamă de noi tehnologii pentru era condusului autonom, la expoziția Consumer Electronic Show (CES) 2019, ce se va desfășura luna viitoare la Las Vegas, USA.

Kia CES 2019
Kia va dezvălui la CES 2019, tehnologii noi pentru era viitoare a „condusului pe baza emoțiilor”.
Sistemul R.E.A.D. este prima tehnologie din industria auto care converge simțurile și emoțiile oamenilor din interiorul mașinii cu ajutorul inteligenței artificiale care dispune de inteligență emoțională.

Kia Motors va dezvălui în avanpremieră, o gamă de noi tehnologii pentru era condusului autonom, la expoziția Consumer Electronic Show (CES) 2019, ce se va desfășura luna viitoare la Las Vegas, USA.

Expoziția interactivă Kia intitulată „Spațiul condusului emoțional” privește către un viitor în care  condusul autonom este deja standardul de normalitate, prioritatea fiind îmbunătățirea experienței mobilității umane. În centrul acestui concept se află sistemul R.E.A.D. - Real-time Emotion Adaptive Driving (Conducerea adaptativă în timp real bazată pe emoție), o tehnologie dezvoltată pentru prima dată în lume, care se bazează pe o colaborare comună în domeniul cercetării cu grupul Media Lab's Affective Computing al Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Sistemul R.E.A.D. poate optimiza și personaliza spațiul interior al cabinei unui automobil prin analizarea în timp real a stării emoționale a șoferului cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere a semnalelor bio bazate pe inteligența artificială. Tehnologia monitorizează starea emoțională a șoferului și adaptează mediul interior conform evaluării sale - potențial modificând condițiile legate de simțurile umane din cabină, creând astfel o experiență de condus mai plăcută.

Albert Biermann, Președinte și Șeful Departamentului Cercetare-Dezvoltare al Kia Motors, spune: „Am dezvoltat sistemul R.E.A.D. pentru a crea un spațiu interactiv pentru mobilitatea viitoare prin îmbinarea tehnologiei de ultimă generație de control al automobilului prin inteligența emoțională bazată pe A.I. (inteligență artificială). În același timp, sistemul R.E.A.D. va permite comunicarea continuă dintre șofer și automobil printr-un limbaj non-verbal al emoțiilor, oferind astfel în timp real un spațiu optimizat pentru șoferi bazat pe simțurile umane.”

Standul Kia de la CES va prezenta de asemenea, câteva tehnologii avansate destinate interiorului automobilelor, dar și dedicate mobilității, care se concentrează pe conceptul ‘condusului emoțional’ dezvoltat de brandul Kia, mai multe detalii urmând a fi anunțate în preajma evenimentului din 2019. Pentru îmbunătățirea experienței vizitatorilor, Kia va efectua sesiuni de prezentare de 15 minute, la intervale regulate de timp, pe toată durata expoziției. Aceste sesiuni vor oferi participanților posibilitatea înțelegerii mai profunde a noilor tehnologii prezentate.

Standul Kia Motors la CES 2019 poate fi vizitat de marți, 8 Ianuarie până vineri, 11 Ianuarie la Las Vegas Convention Center (LVCC), standul #7029, North Hall. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.kia.com/worldwide/CES2019.

Sursa: Kia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii