Premiul "Best of the Best" în Spania: Audi e-tron este SUV-ul Anului

Audi e-tron
Premiul "Best of the Best" în Spania: Audi e-tron este SUV-ul Anului
Grupul Spainmedia a acordat modelului Audi e-tron titlul "SUV-ul Anului". Alături de tehnologia eficientă de propulsie, la obţinerea acestui premium au contribuit în mod deosebit şi caracterul premium, dar şi calitatea SUV-ului de talie mare. Spainmedia publică ediţia spaniolă a renumitei reviste premium "Robb Report" şi îţi prezintă premiile "Best of the Best" pentru produse şi servicii împărţite pe 12 categorii Printre acestea se numără ceasuri, vinuri, produse cosmetice, precum şi două categorii de automobile: SUV-uri şi produse noi. În concurs au intrat peste 50 de modele de automobile.
(octombrie 2018)

German Car Awards 2019: locul doi pentru noul Audi A6
Noul Audi A6 a ocupat locul doi în ierarhia premiilor German Car Awards 2019. La aceste premii au concurat 59 de modele cu un preţ de pornire de sub 100.000 de euro. Toate aceste modele au fost lansate în ultimele 12 luni în Germania. Juriul compus din 12 persoane a testat cinci dintre aceste modele pe drumurile puternice, precum şi pe pista de curse Bilster Berg de lângă Paderborn, Germania. Jurnaliştii şi experţii din domeniul auto au evaluat în total 12 categorii, inclusiv plăcerea condusului, siguranţa, confortul, sistemele de infotainment, designul şi calitatea. Audi A6 a demonstrat din nou că este un automobil echilibrat şi adaptabil, oferind numeroase şi variate beneficii.
(noiembrie 2018) 

"Best of Show": Audi 100 Coupé S la raliul clasic "Great Wall" din China
Anul acesta, participanţii au însumat peste 500 de kilometri la raliul clasic "Great Wall" din China, organizat de revista germană Auto Bild. La linia de start s-au poziţionat trei automobile pentru Audi China: un Auto Union 1000SP, un Audi 200 şi un Audi 100 Coupé S. Modelul coupé a obţinut premiul "Best of Show" la Yanqi Island Concours d'Elegance. În clasamentul pe echipe al raliului, Audi a terminat ca vicecampion.
(octombrie 2018)

Audi R8: premiul CNET în Statele Unite
Portalul CNET pentru consumatori a premiat Audi R8 V10 RWS Coupé (consum mixt de combustibil în l/100 km: 12,4; emisii CO2 mixte în g/km: 283) la categoria "Roadshow" în cadrul premiilor "Editor's Choice Award". Automobilul sport de înalte performanţe a obţinut 9,1 din cele 10 puncte posibile. De asemenea, maşina a însumat 9,5 puncte la cele două clasamente individuale "Performance" şi "Media." Conform verdictului juriului, tracţiunea pe puntea din spate ridică experienţa conducerii modelului R8 la un nivel absolut nou şi transformă Audi R8 V10 RWS Coupé într-o opţiune exclusivă. CNET testează şi evaluează produsele de calitate superioară şi nominalizează cele mai bune produse la în total 20 de categorii diferite, în cadrul premiilor "Editor's Choice Award".
(octombrie 2018)

Aur şi argint: seria "Q8 Unleashed" la Cannes Corporate Media & TV Awards
Audi a primit Delfinul de Aur pentru cea mai bună pagină web, conform deciziei juriului premiilor Cannes Corporate Media & TV Awards. Mini-serialul compus din cinci părţi şi intitulat "Q8 Unleashed" povesteşte cum a luat naştere un tânăr cuplu în California, ca parte a campaniei avansate de comunicare pentru lansarea în premieră mondială a modelului Audi Q8. Produs în colaborare cu Kropac

Media GmbH, serialul a oferit primele indicii cu privire la noul SUV. La categoria "Best Integrated Communication", campania "Q8 Unleashed" a primit Argintul. Serialul a putut fi urmărit pe canalele  interne, peYouTube şi pe Amazon Prime Video.
(septembrie 2018)

Audi obţine rezultate excelente pentru serviciile sale digitale: premiu oferit în cadrul studiului Forrester şi premiul Auto Bild
Avans în universul digital: un studiu al companiei de cercetare Forrester Research din Cambridge, Massachusetts (SUA) a nominalizat Audi ca fiind "Strongest Performer in European Automotive Websites."Materialele digitale ale mărcii Audi s-au remarcat mai ales în privinţa experienţei utilizatorului şi a funcţionalităţii excelente. Utilizatorii au primit oferte special adaptate cerinţelor lor specifice şi au beneficiat astfel de o bază excelentă pentru deciziile lor. Acest fapt este confirmat şi de locul unu obţinut de configuratorul auto al mărcii Audi în cadrul testului realizat în august de Auto Bild. Volumul mare de informaţii a contat în mod special pentru acest rezultat. Revista a mai lăudat şi "prezenţa impecabilă pe internet".
(septembrie 2018)

Sursa: Audi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii