Cu o expertiză de zeci de ani în domeniul mașinilor unelte și o bogată experiență în aplicațiile din industria auto, SKF oferă o gamă completă de produse și servicii.

Solutii SKF
Cu o expertiză de zeci de ani în domeniul mașinilor unelte și o bogată experiență în aplicațiile din industria auto, SKF oferă o gamă completă de produse și servicii ce permit echipamentelor să funcționeze mai rapid, pe o perioadă mai mare de timp si ajută producătorii să mențină, monitorizeze, să repare și să optimizeze echipamentele pe toată durata lor de viață.

Sisteme de lubrifiere
SKF oferă un portofoliu complet de soluții integrate de lubrifiere pentru  industria automotive, de la lubrifianţi speciali, instrumente pentru lubrifiere manuală, sisteme de lubrifiere mono-punct, sisteme de lubrifiere centralizate automate până la sisteme de lubrifiere complexe. SKF oferă soluții de lubrifiere pentru aproape fiecare aplicație, inclusiv soluții personalizate.

Soluții pentru mentenanța predictivă
SKF oferă Sisteme On-line și Sisteme Off-line/Portabile pentru monitorizarea condiției echipamentelor rotative. Monitorizarea condiției determină starea utilajului în timpul funcționării acestuia și permite repararea pieselor cu probleme înainte ca acestea să se strice. Ajută personalul să evite defecțiunile catastrofale, dar și să plaseze din timp comenzile de piese și să programeze alte reparații.

Instrumente pentru mentenanță
Montarea și demontarea sunt etape critice din ciclul de viață al rulmentului. Adoptarea practicilor de mentenanță corecte și utilizarea instrumentelor potrivite pot prelungi considerabil durata de viață a rulmentului, cu efecte positive asupra productivității și eficienței echipamentului

Soluții optimizate de etanșare
SKF oferă o gamă largă de soluții de etanșare atât pentru aplicații rotative, cât și pentru aplicații statice, care îi ajută pe clienți să crească productivitatea și fiabilitatea proceselor. Bazat pe cunoștințele extinse în tehnologia materialelor, în proiectare și pe procesul superior de fabricație, SKF oferă etanșări standard și soluții personalizate realizate dintr-o gamă variată de materiale: poliuretani, elastomeri, termoplastice sau material speciale. Sunt disponibile peste 25.000 de variante de dimensiuni și materiale.

Sursa: Elena Botezatu, MarCom Coordinator/Business Support SKF ONE EAST EUROPE
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii