Dacă sunteţi pasionaţi de off road şi dornici de o doză de adrenalină Suzuki Challenge este soluţia.

Suzuki Challenge îşi face debutul în acest an pe data de 17 aprilie în cadrul concursului SUZUKI DEŞAG Trophy Cupa 2011, judetul Harghita, organizat de Harghita Off-Road Club Sportiv Odorheiu Secuiesc, la care unul din sponsorii principali este Suzuki România.

La proba monomarcă organizată de Suzuki România sunt invitaţi să participe toţi posesorii de Suzuki 4x4. Cu această ocazie invităm toţi posesorii de Suzuki Samurai, Vitara, Jimny să definească “live” ce înseamnă off road-ul românesc. Proba va consta în parcurgea traseului de Trial din cadrul categoriei Standard. Lista de înscrieri este deschisă din acest moment. 

Înscrierile se fac pe http://www.suzuki.ro/autoturisme/suzuki/contact/suzuki-challenge/ sau pe http://www.hargitaoffroadclub.ro/index.php/en/suzuki-challenge

La sfârşitul probei ocupanţii primelor trei poziţii vor fi recompensaţi cu premii oferite de Suzuki România.
Şi în acest an, Suzuki România continuă campania de susţinere şi încurajare a off road-ului românesc prin sponsorizarea principalelor evenimente din această lume 4X4.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii