Chevrolet doneaza un tricou Manchester United
Chevrolet România donează 10.000 euro pentru copiii din Cisnădie şi un tricou cu semnăturile membrilor echipei Manchester United

Chevrolet îşi propune să fie alături de copiii şi tinerii organizaţiei SOS Satele Copiilor oferind atât sprijin material cât şi implicare activă în viaţa acestora.

Chevrolet România donează 10.000 de euro organizaţiei SOS Satele Copiilor din România, sumă ce va veni în sprijinul copiilor din Cisnădie, susţinuţi de SOS.

Recent, Chevrolet a anunţat un parteneriat la nivel global cu echipa Manchester United prin care din acest an devine partenerul auto oficial al clubului, iar din 2014 logo-ul Chevrolet va fi pe tricourile celei mai populare echipe de fotbal din lume.

Ca urmare a acestui parteneriat, Chevrolet România a donat organizaţiei SOS, pe lângă cei 10.000 euro şi un tricou semnat de membrii echipei Manchester United. Acesta a fost licitat în cadrul unui eveniment caritabil organizat de SOS Satele Copiilor.

Câştigătorii licitaţiei au fost reprezentanţii grupului Rădăcini, dealer Chevrolet.

„Anul trecut  Chevrolet şi-a sărbătorit centenarul donând peste 100 de maşini către SOS Satele Copiilor în Europa, Mongolia, Israel, Uzbekistan, Africa de Sud şi Lesotho. Din cele 100, patru  maşini au fost donate în  România, ocazie cu care am avut  bucuria de a lua contact cu tinerii şi copiii din satele SOS şi  întreaga echipă Chevrolet şi-a dorit să poată face mai multe pentru aceştia. Compania Chevrolet este onorată să susţină Organizaţia SOS Satele Copiilor şi îşi invită partenerii şi colaboratorii să fie alături de copiii şi tinerii acestei organizaţii.” A declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România.

„A ajuta nu înseamnă numai a oferi sprijin material. Fiţi alături de aceşti copii, oferiţi-le măcar puţin din timpul dumneavoastră liber, sunt convins că odată ce veţi lua contact cu ei, veţi fi dornici să faceţi parte din viaţa lor.”  a adăugat acesta.

Un angajament continuu.
În anul aniversării centenarului Chevrolet, prin programul Chevrolet „Maşini pentru copii” filiala europeană a companiei americane a donat peste 100 autovehicule sucursalelor SOS Satele Copiilor din Europa, Mongolia, Israel, Uzbekistan, Africa de Sud şi Lesotho – pentru a spori mobilitatea copiilor şi a asistenţilor care îşi desfăşoară activitatea în organizaţia SOS. Aceste autovehicule ajută familiile din peste 80 de organizaţii SOS Satele Copiilor unde mobilitatea este vitală pentru susţinerea copiilor.

Anul acesta Chevrolet Europe şi-a reînnoit parteneriatul european cu SOS Satele Copiilor printr-o nouă donaţie de 250.000 € şi şi-a propus să fie alături de copii nu numai prin aceste donaţii, ci şi implicându-se activ în viaţa acestora; astfel în luna august a fost organizată o tabără pe coasta adriatică, în care tineri şi copii din Organizaţia SOS şi-au petrecut timpul alături de membrii ai echipei Chevrolet, bucurându-se de o vacanţă de vis.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii