Cu siguranta ai auzit si tu de firmele de inchirieri auto Otopeni, firme care inchiriaza masini pentru afaceri sau uz personal. Insa, in ciuda acestui fapt, putini dintre voi au avut curajul de a apela la o astfel de firma, din diferite motive: fie pentru ca nu au nevoie de un astfel de serviciu, fie ca inchirierea auto li se pare prea riscanta sau prea scumpa.

Ford Focus
Foto: Rent2go.ro
Cu siguranta ai auzit si tu de firmele de inchirieri auto Otopeni, firme care inchiriaza masini pentru afaceri sau uz personal. Insa, in ciuda acestui fapt, putini dintre voi au avut curajul de a apela la o astfel de firma, din diferite motive: fie pentru ca nu au nevoie de un astfel de serviciu, fie ca inchirierea auto li se pare prea riscanta sau prea scumpa.

Insa, daca stai si analizezi lucrurile in detaliu vei realiza ca firmele de rent a car Bucuresti le ofera clientilor o multime de facilitati, facilitati ce fac din inchirierea auto o veritabila afacere, tentanta pentru oricine.

Dupa mai bine de 10 ani de existenta pe piata de la noi din tara, firmele de inchirieri auto au reusit sa se ridice la standarde inalte si sa le ofere clientilor o multime de beneficii.iata cateva din acestea.

Flotele sunt impresionante. Fie ca doresti o masina mai ieftina, fie ca iti doresti o masina care sa isi faca bine treaba si sa consume putin, la firmele de inchirieri auto vei gasi tot ce iti doresti.

Preturile sunt foarte decente. Sa stii ca preturile pentru rent a car Bucuresti nu sunt mari, de speriat. Ba mai mult, sunt chiar mici in conditiile in care inchirierea unui autoturism mic ajunge sa coste in jur de 20 de euro pe zi sau mai putin daca decizi sa il inchiriezi pe termen lung.

Serviciile oferite de o firma de inchirieri auto sunt complexe. Daca inchiriezi un autoturism, acesta poate ajunge direct in fata locuintei tale. In plus, o poti lasa in orice locatie din tara deoarece majoritatea firmelor dispun de locatii in majoritatea oraselor mari din Romania.

Se intampla ca masina sa cedeze la un moment dat. Si deoarece nu avem cum sa ne cunoastem autoturimsul la perfectie s-au infiintat firmele care sa ne ajute, singurele care isi fac treaba asa cum trebuie. Firma de tractari auto este cea care ne duce masina la destinatie in deplina siguranta astfel incat sa se efectueze reparatiile necesare.

La un moment dat se intampla sa uitam sa alimentam sau ca unele din instalatiile masinii sa cedeze din cauze care nu depind de noi. De aceea, in astfel de situatii trebuie sa fim pregatiti. In astfel de momente, in care ramai in pana sau intr-un impas cu masina,  trebuie sa apelezi la o firma de tractari auto capabila si eficienta. Cu ajutorul corect, astfel de situatii pot fi depasite cu succes.

Chiar daca ti se pare greu de crezut, inchirierea unei masini se poate dovedi o solutie mai ieftina decat achizitia unui autoturism propriu. Un autoturism personal poate fi supus unui numar mare de taxe si reparatii anuale. In schimb, daca apelezi la un rent a car, vei avea parte de un singur cost : chiria autoturismului. Daca te folosesti de un astfel de autoturism o data sau de doua ori pe luna beneficiile lunare se vor vedea cu siguranta.

Te intrebi ce este inclus in costul unei inchirieri masini Bucuresti? Iti raspundem tot noi la aceasta intrebare. In primul si in primul rand, tariful propriu-zis pentru inchiriere. Desigur, cel mai evident cost. Dupa care evident, orice autoturism inchiriat de la o firma specializata dispune de un numar mare de asigurari. In cazul unui accident sau furt, acestia isi vor putea recupera pagubele.

Majoritatea autoturismelor inchiriate contin o multime de accesorii care te ajuta enorm in timpul unei calatorii. GPS, harti clasice, lanturi de iarna, truse medicale. Chiar daca aceste accesorii sunt strict necesare, costa, costul lor fiind inclus in pretul inchirierii. Fiecare firma de inchiriere in parte dispune de furnizori diversi si angajati ce trebuie platiti, bani ce vin din inchirierea propriu-zisa a masinii.

Drept urmare, data viitoare cand vei apela la un astfel de serviciu de inchirieri auto bucuresti vei sti exact ce include costul unei masini.

Firmele de tractari auto sunt cele care ofera asistenta non-stop, poti apela oricand la serviciile acestora. Te sfatuim ca, in momentul in care pornesti la drum lung sa ai un numar de telefon salvat in agenda telefonului. In plus, inainte de a chema agentul care urmeaza sa te tracteze trebuie sa te asiguri de faptul ca acesta iti va asigura transportul pe platforma, asa cum iti doresti pana la locatia dorita.

Indiferent de decizia aleasa, o firma de tractari auto sau una de inchirieri auto, ambele reprezinta decizii importante si este bine sa tinem cont de anumite criterii cand facem aceasata alegere.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii