Dominic Marcu va concura la Trofeul Sinaia, etapa a cincea din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, care se desfasoara in perioada 20 - 21 iulie si marcheaza oficial jumatatea sezonului 2019.

Dominic Marcu
Fiecare dintre noi avem povestile si visurile noastre. An de an, Dominic Marcu priveste crestele muntilor cu speranta, pasiune si incredere iar rezultatele obtinute de acesta la scoala de ski sunt certitudini ale performantei, responsabilitatii si implicării sale. Dominic Marcu a debutat in competitiile de viteza in coasta in anul 2013. In anul 2015, pe traseul stradal de la Trofeul Sinaia, tanarul a reusit sa ocupe prima treapta a podiumului la clasa 1 a grupei N1.

Dominic Marcu va concura la Trofeul Sinaia, etapa a cincea din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, care se desfasoara in perioada 20 - 21 iulie si marcheaza oficial jumatatea sezonului 2019.

Povestea mea incepe inca din copilărie, atunci cand tatal meu mi-a insuflat pasiunea pentru sport si m-a invatat ce inseamna provocarea si spiritul competitional. Atunci am invatat ca nu exista limite, decat cele pe care ti le impui singur.

Am practicat schiul de performanta. Am concurat, din postura de sportiv de performant, in Campionatul National de Ski Alpin. Cand tot mai multi prieteni mi-au cerut sfaturi vis a vis de tehnica de alunecare pe schiuri mi-am dat seama ca imi place sa dezvalui tainele acest sport minunat si ca pot face o cariera din asta. Este motivul pentru care am infiintat Scoala de Ski si Snowboard Snowline, o scoala precum cele din afara tarii, cu o echipa tanara si servicii de calitate, la care lumea poate sa apeleze cu incredere pentru a invata corect alunecarea pe zapada. Tot la varste fragede, am realizat ca-mi plac, pe langa ski si masinile. Ma visam pilot de raliuri. 

Pentru ca nu mi-am abandonat niciodată visurile, am perseverat  si in acest domeniu. Sunt pilot în Campionatul National de Viteza in Coasta din anul 2013, iar obiectivul pe care il urmaresc este de a face performanta. In sezoanele competitionale 2015 - 2018 am pilotat un Citroen Saxo VTS, obţinând locul 1 la clasa N1 in 2015, locul 2 la Clasa A1 si un loc 2 in clasamentul debutantilor in 2018 la etapa de Sinaia.

Etapa de la Sinaia este cea mai frumoasa etapa din tot campionatul, atat din punct de vedere al traseului stradal, cat si din punct de vedere al numarului foarte mare de spectatori. Prin complexitatea si frumusetea traseului Trofeul Sinaia ma fascineaza. Este cursa mea de suflet, este competitia unde ritmul si precizia pilotajului pot face diferenta, este etapa unde valurile de spectatori iti maresc pulsul si dorinta de a le rasplati sustinerea. Pe aceasta cale doresc sa multumesc tuturor celor care sunt alaturi de mine: familie, parteneri, prieteni, fani si sa-i asigur ca evolutia mea va fi foarte dinamica”, a declarat Dominic Marcu.

Participarea lui Dominic Marcu la Trofeul Sinaia 2019 este sustinuta de: Rent For Comfort, Rebelis Constructii, Jad Sticks, Snowline, DHL, Tricouri Ador, Wetrok, 5 To Go, Jolie Travel, Allora Vision, Mirealtis, Carpati Shopping Center, Lensa, Autostiri.ro, La Ceaunu' Crapat Cota 1400.

Sursa: Dan Strauti, Senior Editor Autostiri.ro
Credit foto: Mihnea Tatu
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii