Ploieşti, 27.09.2013 BMW Proleasing Motors a lansat a şasea generaţie BMW Seria 5, în cadrul unui eveniment deschis publicului larg, ce a reunit toate trăsăturile specifice pentru a pune în valoare cel mai evoluat BMW Seria 5 creat vreodată.

Showroom Proleasing Motors
Ploieşti, 27.09.2013 BMW Proleasing Motors a lansat a şasea generaţie BMW Seria 5, în cadrul unui eveniment deschis publicului larg, ce a reunit toate trăsăturile specifice pentru a pune în valoare cel mai evoluat BMW Seria 5 creat vreodată.

In cadrul evenimentului au fost prezente cele trei noi modele de caroserie: BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo, pregătite pentru a seta noi standarde în plăcerea de a conduce, ce defineşte marca BMW. Atracţia principală a fost modelul BMW 525d xDrive Sedan, echipat în premieră cu motor standard Euro VI, ce dezvoltă 160 kW/218 CP la un consum combinat de 5,4 l/100 km, dotat cu tracţiune integrală şi pachet M Sport, disponibil în stocul dealerului BMW Proleasing Motors Ploieşti.

Noul BMW Seria 5 se caracterizează prin inovaţii la nivel de motorizare şi tehnologii utilizate, dublate de un număr ridicat de opţiuni de personalizare din punct de vedere al dotărilor. Astfel, cele trei linii de echipare disponibile începând cu această generaţie - Modern Line, Luxury Line şi M Sport - extind sfera opţiunilor de accesorizare, oferind totodată o direcţie fluidă în configurarea unor pachete de echipare potrivite personalităţii posesorului.

Noile opţiuni de motorizare vin, la rândul lor, în întâmpinarea unei game extinse de aşteptări, generaţia BMW Seria 5 Facelift devenind şi cea mai versatilă din acest punct de vedere: astfel, noua versiune entry-level a gamei diesel este reprezentată de BMW 518d, dotat cu motor Diesel cu tehnologie BMW Twin Power Turbo, ce dezvoltă 105 kW/143 CP şi este disponibil atât pentru modelul BMW Seria 5 Sedan, cât şi pentru BMW Seria 5 Touring. Acest model marchează un minim istoric al clasei în ceea ce priveşte consumul de combustibil (4,5l/100 km combinat) şi emisia de CO(119g/km), reprezentând un etalon pentru această generaţie BMW Seria 5 care a beneficiat de optimizări importante din punct de vedere al consumului şi al emisiilor. O altă noutate la acest nivel este reprezentată de disponibilitatea dotării xDrive pe un număr ridicat de motorizări, respectiv opt pentru BMW Seria 5 Sedan, şapte pentru BMW Seria 5 Touring şi cinci pentru BMW Seria 5 Gran Turismo.

BMW Seria 5 Sedan In ceea ce priveşte confortul şi ergonomia la volan, noul BMW Seria 5 aduce o serie de îmbunătăţiri generaţiei anterioare: sistemul BMW Night Vision, ce detectează pe timp de noapte pietonii, animalele şi atelajele; sistemul BMW Active Protection şi multe altele ce pot fi descoperite activ în cadrul unui Drive Test.

Noul BMW Seria 5 este disponibil la Proleasing Motors Ploiesti, cea mai nouă reprezentanţă BMW şi MINI din Romania.

Deschis în martie 2013, în urma unei investiţii de 2,5 milioane Euro, noul dealer Proleasing integrează, pe o suprafaţă de peste 2.000m2, un showroom BMW, un showroom MINI - al treilea din ţară, un centru integrat service şi piese de schimb şi o ofertă extinsă de automobile rulate certificate in programul BMW Premium Selection. Sediul dealership-ului Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

Sursa: Ionut Florin Petre, Proleasing Motors
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii