BBC Knowledge va difuza, începând de luni, 24 martie, de la ora 22:50, Top experimente nereușite Top Gear, o retrospectivă amuzantă a momentelor ratate din istoria celei mai urmărite emisiuni auto din lume, Top Gear.

Top experimente nereusite Top Gear
Top experimente nereușite Top Gear.
Premieră exclusivă la BBC Knowledge.

BBC Knowledge va difuza, începând de luni, 24 martie, de la ora 22:50, Top experimente nereușite Top Gear, o retrospectivă amuzantă a momentelor ratate din istoria celei mai urmărite emisiuni auto din lume, Top Gear.

Pe parcursul celor două episoade, Richard Hammond prezintă unele dintre cele mai nostime provocări ale echipei Top Gear. De asemenea, Richard dezvăluie, o serie de eșecuri de proporții culese din sezoanele Top Gear, precum și informații mai puțin cunoscute de fanii acestei emisiuni.

Așadar, Top experimente nereușite Top Gear oferă o perspectivă autentică asupra secvențelor eșuate care au scăpat la montaj, dar și a relației speciale dintre cei trei prezentatori.

Despre BBC Knowledge. 
BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Pentru mai multe informaţii despre lumea BBC Knowledge vizitați:
http://www.bbceurope.com/romania/
https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania

Sursa: Traian Sarca, Communication Specialist www.eventures.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii