Matia Curuia
Compania Strategic Resources, membra a grupului Metanef Holdings AG - Elvetia, a devenit sponsorul pilotului Matia Curuia care, la varsta de 7 ani, participa cu succes in Campionatul National de Karting. Matia Curuia este component al echipei JMS Performance si practica kartingul de mai bine de doi ani.

Matia Curuia este lider dupa 4 etape in Campionatul National de Karting 2014, la Clasa Pufo, dedicata copiilor cu varsta de pana la 9 ani. In 2013, Matia a fost Vice Campion National la Clasa Kid.

“Pe Matia l-am remarcat si urmarit in evolutia sa din acest an si am fost placut impresionati de talentul si pasiunea sa. Ne-am propus sa il sustinem pentru ca suntem la randul nostru pasionati de motorsport, iar campionii trebuie crescuti spre marea performanta de la varste fragede.” - Mihai Cernaianu - Director Executiv al Metanef Holdings AG.

“Matia Curuia este un pilot de perspectiva, cu un stil de pilotaj ce il recomanda pentru viitor. Cu un real talent pentru karting, multa ambitie si placere, Matia reuseste deja performante foarte bune in curse si antrenamente. Sunt sigur ca va progresa si in continuare.” Jacques Iancu - managerul echipei JMS Performance.

“Sunt foarte mandru ca voi fi sustinut de Strategic Resources si voi face totul sa devin din ce in ce mai bun. Ambitia mea este sa ajung pilot de Formula 1”- Matia Curuia, pilot
Karting in echipa JMS Performance.

Matia Curuia va participa alaturi de JMS Performance, pe 13-14 Septembrie 2014, la etapa a-5-a din Campionatul National de Karting ce va avea loc pe circuitul SkatKart din Targu Secuiesc. In programul competitional din 2014 se mai regasesc Etapa a-6-a ce se va desfasura pe Circuitul Speedpark din Bacau pe 27-28 Septembrie si Cupa Romaniei ce se va desfasura la Bucuresti pe circuitul Amckart pe 4-5 Octombrie.

Despre Strategic Resources:
Compania Startegic Resources este membra a grupului Metanef Holdings Ag - Elvetia si desfasoara activitati miniere de explorare a metalelor rare in Romania

Despre JMS Performance:
Echipa JMS Performance condusa de Managerul Jacques Iancu, este bazata pe circuitul Amckart din Tunari si este una din echipele de top din Kartingul romanesc. JMS Performance participa cu 8 piloti in anul 2014 in Campionatul National de Viteza pe Circuit organizat de Federatia Romana de Karting.

Sursa: Team Matia Curuia - JMS Performance
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii