Cititorii plasează ŠKODA Superb pe prima poziţie între automobilele de clasă medie, de import.
Modelul din vârful de gamă al mărcii ŠKODA îşi apără titlul din anul precedent.
Fabia, Roomster şi Octavia obţin, de asemenea, poziţii pe podium.

Weiterstadt/Mladá Boleslav, ianuarie 2012 – Nu mai puţin de patru modele ŠKODA au ajuns anul acesta pe podiumul „Cele Mai Bune Maşini din 2012” al renumitei reviste auto germane auto motor und sport (ams). ŠKODA Superb a ocupat prima poziţie în voturile cititorilor. În plus, modelele cu un volum mare de vânzări, ŠKODA Octavia, ŠKODA Roomster şi ŠKODA Fabia au obţinut, fiecare, locul al doilea în clasamentele maşinilor de import, la categoriile compact, van şi subcompact.

La peste 22 procente dintre voturi, modelul din vârful gamei mărcii din Cehia a învins detaşat în cadrul clasei medii a automobilelor de import. Acest vot al cititorilor ams a plasat Superb în mod clar în faţa competitorilor săi şi, de asemenea, a asigurat păstrarea titlului câştigat anul trecut.

Trei alte modele populare de la ŠKODA s-au clasat pe locurile doi, contribuind astfel la rezultatul extraordinar al mărcii. ŠKODA Octavia a obţinut argintul în clasa compactelor de import. În clasa subcompactă, Fabia a devenit vice-campioană între maşinile de import. Astfel, aceste două modele ŠKODA au reconfirmat clasarea lor de anul trecut. ŠKODA Roomster a reuşit, la rândul său, să obţină locul doi, în 2012, în clasa van-urilor de  import, urcând încă o treaptă faţă de anul trecut.

“Suntem încântaţi de aceste premii,” declara Winfried Vahland, ŠKODA CEO, la ceremonia de decernare a premiilor, care a avut loc în Stuttgart, Germania. „Decizia cititorilor “ams” ne onorează. Şi este un stimulent pentru noi să continuăm să construim ofensiva modelelor noastre, pe baza caracteristicilor mărcii ŠKODA, care şi-au demonstrat valoarea în timp. Automobilele noastre au la bază soluţii inteligente şi practice, create cu ajutorul unor tehnologii moderne, care protejează mediul înconjurător, şi au un preţ echitabil. Iar aceste caracteristici vor continua să fie valabile şi în viitor. Planul nostru este acela de a câştiga încrederea şi mai multor oameni în ŠKODA, în Germania, începând cu vara lui 2012, prin intermediul noii subcompacte Citigo. În cadrul ofensivei modelelor noastre, în următorii ani, vom introduce, în medie, un nou model ŠKODA la fiecare şase luni” a adăugat el.

Aceasta a fost cea de-a 36-a ocazie când revista ams, cu sediul în Stuttgart, a acordat aceste premii. Anul acesta, peste 116.000 de cititori şi-au ales favoriţii din cele zece clase, în clasamentele generale şi pentru automobilele de import.

Sursa: Skoda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii