Timisoara, 26 ianuarie 2012 -  Continental Anvelope Timişoara, subsidiară ale corporaţiei Continental, unul dintre furnizorii de top ai industriei automotive, a organizat în parteneriat cu Universitatea de Stiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Banatul” Timişoara şi Primăria Municipiului Timişoara prima fază a proiectului „Propunere de reamenajare a spaţiului din faţa Muzeului Satului”. În această primă fază a proiectului, cei trei parteneri au organizat un concurs de creaţie peisagistică între studenţii Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură, Specializarea Peisagistică. Proiectul are ca temă amenajarea unui punct de vedere peisagistic în spaţiu liber şi de agrement situat în vecinătatea Pădurii Verzi şi a Grădinii Zoologice.

Câştigătorii concursului au fost desemnaţi în cadrul evenimentului de jurizare şi premiere din data de 25 ianuarie 2012, în spaţiul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară. Echipa de studenţi care a câştigat proiectul sunt: Melania Oneţ, Rebecca Bedelean, Alexandru Almăjan. În cadrul extragerii au participat:  Dl. Pedro Carreira -  Director general Continental Anvelope Timişoara, Dl. Ing. Bere Adrian - Şef serviciu Protecţia mediului din cadrul Primăriei Timişoara, Dl Berar Cristian - Coordonator proiect Facultatea de Amenajare Peisagistică.

Cu o cifrã de afaceri de 26 miliarde de euro în 2010, Continental se numãrã printre cei mai importanþi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, instrumentare, soluþii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuþia la siguranţa deplasãrilor şi la protecţia climei. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectatã. Pentru Continental lucreazã în prezent în jur de 164.000 de angajaţi în 45 de ţãri.

Până la sfârşitul anului 2010, Continental a investit aproximativ 500 de milioane de euro în activităţile din România. Automotive Group şi Rubber Group precum şi cinci dintre cele şase divizii ale corporaţiei sunt reprezentate în România. Continental deţine opt unităţi de producţie, trei centre de cercetare şi de dezvoltate în Timişoara, Sibiu, Carei, Arad şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental are în prezent peste 10.000 de angajaţi în România.

Sursa: Continental Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii