EuroNCAP prezintă lista celor mai sigure maşini testate  în 2011.
Chevrolet Aveo este cea mai sigură maşină din segment.
Chevrolet Malibu a obţinut rezultate excelente la testele de siguranţă.

Bucureşti. Organizaţia Euro NCAP, a anunţat ieri fruntaşii testelor de siguranţă din 2011. Chevrolet Aveo, a fost cotat ca cel mai sigur model al clasei mini, testat în 2011. Chevrolet Aveo / Sonic este însă şi cel mai sigur  model al clasei mini de la introducerea noilor criterii Euro NCAP: http://www.euroncap.com/bestinclasscars2011.aspx

Un alt model Chevrolet testat în 2011 este Malibu; acesta a obţinut rezultate excelente la testele de siguranţă, fiind printre cele mai sigure autovehicule din clasa sa.

Siguranţa modelelor Chevrolet
Toate modelele Chevrolet au fost testate după noile reguli – mult mai exigente – ale organizaţei Euro NCAP şi au obţinut rezultate excelente (teste efectuate după 2009, după noul regulament EuroNCAP).

Noul Chevrolet Aveo / Sonic, Chevrolet Cruze, Chevrolet Captiva SUV, modelul MPV Orlando au obţinut punctajul maxim de cinci stele euroNCAP, iar micul Chevrolet Spark a obţinut 4 stele, la un punct diferenţă de cele 5 stele, un rezultat foarte bun în acest segment.

Noul Chevrolet Aveo / Sonic este cel mai sigur autovehicul din segmentul său. (Teste euroNCAP: http://www.euroncap.com/supermini.aspx).

Noul Aveo vine cu o platformă complet nouă, platforma Gamma, care va fi utilizată şi pentru  alte modele GM ce urmează a fi lansate în acest segment.

Modelul Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă dezvoltat de Chevrolet, și noul Malibu au primit punctajul maxim de cinci stele în cadrul Programului European de Evaluare a Autovehiculelor Noi (Euro NCAP).

Chevrolet Volt a fost primul autovehicul electric dezvoltat de un producător american care a primit cel mai mare punctaj Euro NCAP la toate categoriile.

Euro NCAP este ultima dintr-o serie de organizații de specialitate care i-au acordat modelului Volt punctaje maxime. În aprilie 2011, Institutul american pentru asigurarea siguranţei rutiere (IIHS) i-a acordat acestuia calificativul „Cel mai bun autovehicul în materie de siguranţă”, în timp ce Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului din S.U.A. (NHTSA) i-a acordat autovehiculului un punctaj de cinci stele.

Chevrolet Camaro Coupe, model 2012, este primul autovehicul care a obţinut, după revizuirea procedurilor federale de testare pentru anul 2011, punctajul maxim de cinci stele la toate secţiunile de testare a siguranţei din cadrul Programului de evaluare a autovehiculelor noi  desfăşurat de Administraţia Naţională pentru Siguranţa în Trafic (NHTSA) din S.U.A.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii