Chevrolet Colorado va debuta la Salonul Auto de la Bangkok din Thailanda.

Chevrolet Colorado
Chevrolet Colorado va debuta la Salonul Auto de la Bangkok din Thailanda.

DETROIT – Chevrolet a oferit astăzi o avanpremieră a noului model Colorado, ce va fi prezentat oficial înainte de cel de-al 32-lea Salon Auto Internaţional de la Bangkok, care va începe pe 25 martie. Modelul de prezentare oferă un indiciu despre cum va arăta noua generaţie de camionete de clasă medie Chevrolet Colorado, construită pe baza puternicelor camionete Chevrolet anterioare, câştigătoare a numeroase premii.

Thailanda a fost aleasă ca ţara pentru lansarea internaţională datorită popularităţii câştigate de marca Chevrolet şi importanţei sale în creştere pe piaţa thailandeză. În 2010, segmentul de piaţă al camionetelor a reprezentat 43% din totalul autovehiculelor vândute în Thailanda. Noul Colorado va fi lansat pe piaţa thailandeză spre sfârşitul anului.

„Camioanele joacă un rol important pe pieţele din Asia de Sud-Est,” a declarat Susan Docherty, Vicepreşedinte Vânzări, Marketing şi Servicii Postvânzare GMIO. „Nicăieri altundeva camionetele precum modelul Colorado nu sunt integrate atât de mult în stilul de viaţălocal ca în Thailanda. Era normal ca publicul din Thailanda să fie primul care va vedea noul model Colorado.”   

La premiera mondială vor fi dezvăluite mai multe informaţii. Publicul va putea vedea modelul Chevrolet Colorado pentru prima oară la Salonul Auto Internaţional de la Bangkok, care se desfăşoară în perioada 25 martie - 5 aprilie 2011. 

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii