B-MAX etalează un design al caroseriei nou şi unic, care elimină tradiţionalul stâlp B şi include portiere duble glisante. Această configuraţie inovatoare - care a fost deja pregătită pentru a intra în producţia de serie - promite să ofere cel mai bun mod de acces în habitaclu din clasa sa, alături de niveluri de confort şi flexibilitate neegalate.

Ford B-MAX
B-MAX etalează un design al caroseriei nou şi unic, care elimină tradiţionalul stâlp B şi include portiere duble glisante.  Această configuraţie inovatoare - care a fost deja pregătită pentru a intra în producţia de serie - promite să ofere cel mai bun mod de acces în habitaclu din clasa sa, alături de niveluri de confort şi flexibilitate neegalate. 

O nouă viziune pentru vehiculele compacte.
B-MAX anticipează inovaţii interesante dezvoltate de Ford pentru piaţa europeană a maşinilor din clasa mică Bazat pe platforma globală B a Ford - pe care o împarte cu foarte popularul nou model Fiesta - B-MAX evidenţiază viziunea companiei cu privire la un vehicul compact care să îmbine un spaţiu interior deosebit şi versatilitate cu un design plin de stil. 

Portiere unice cu stâlp central integrat.
Inovaţia centrală prezentată de B-MAX este adoptarea unui concept de portiere cu stâlp central integrat, care promite noi niveluri de confort şi flexibilitate la maşinile de clasă mică.

Versatilitate interioară neegalată.
B-MAX îmbină configuraţia stâlpului de central integrat al portierelor cu un sistem de amplasare a scaunelor flexibil şi uşor de utilizat, rezultând un habitaclu ce oferă practicalitate şi versatilitate neegalate.

Conceput să ofere un nivel de siguranţă extraordinar.
Atunci când au conceput configuraţia unică cu stâlp central integrat a noului B-MAX pentru producţia de serie, inginerii Ford s-au asigurat că modelul oferă aceleaşi niveluri excepţionale de protecţie la coliziune precum celelalte produse Ford cu o structură mai convenţională.

Compact, sportiv şi stilat.
Designul exterior al B-MAX arată cum poate fi aplicat limbajul kinetic design al Ford la unica şi noua configuraţie de automobil, rezultând o maşină compactă, sportivă şi stilată care îşi adaugă caracterul distinct popularei game de modele MAV a Ford.

Interior spaţios de calitate premium.
Interiorul lui B-MAX oferă un spaţiu şi o versatilitate excepţionale pentru un astfel de vehicul compact. Habitaclul este confecţionat impecabil din materiale de înaltă calitate care evidenţiază că maşinile de dimensiuni mici, practice pot fi de asemenea confortabile şi bine echipate.

Grup motopropulsor cu emisii reduse de CO2.
B-MAX este propulsat de un grup motopropulsor cu emisii ultra-reduse de CO2, ce include un motor Ford EcoBoost în trei cilindri pe benzină cu capacitatea de 1,0 litri, echipat cu sistemul Ford Auto-Start-Stop.

Sursa: Ford Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii