Lexus CT 200h conduce revolutia silentiozitatii. Sistemul avansat de propulsie hibrida integrala ofera o experienta aproape deplin silentioasa in modul electric, cu cele mai scazute emisii din clasa si un consum redus de combustibil, inegalabil.

Porneste revolutia silensioasa.

Acum cu preturi speciale de lansare: CT 200h incepand de la 22.984 euro + TVA.
Noul CT 200h
Lexus CT 200h conduce revolutia silentiozitatii. Sistemul avansat de propulsie hibrida integrala ofera o experienta aproape deplin silentioasa in modul electric, cu cele mai scazute emisii din clasa si un consum redus de combustibil, inegalabil. Completat de manevrabilitate ridicata si accelerare lina, noul Lexus CT 200h ofera o experienta a condusului cu adevarat incantatoare. Toate acestea, desigur, sub marca rafinamentului, calitatii si confortului pentru care Lexus este renumit.
Fii printre conducatorii revolutiei silentioase si beneficiezi de preturile speciale de lansare:

In perioada 31 ianuarie – 30 aprilie 2011, echiparea Eco este oferita la pretul special de doar 22.984 euro + TVA; in plus, daca doresti, primesti cadou si toate dotarile echiparii Business.
Si celelalte echipari beneficiaza de preturi speciale.

Sursa: Lexus Romania

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii