BMW Seria 5 Touring
Premiile red dot au recunoscut inca o data in 2011 standardele inalte de design ale BMW Group. In acest an trei modele BMW au fost onorate sa primeasca premiul: BMW Seria 5 Touring, BMW Seria 6 Cabrio si noul BMW X3.
Noul cinciar break a obtinut premiul “red dot: best of the best” pentru calitate de top la categoria “Automobiles, transport and caravans”. Noul Sesar cabrio a fost recompensat pentru designul exceptional, in timp ce BMW X3 a primit mentiune de onoare. Ceremonia de acordare a premiilor va avea loc pe 4 iulie 2011 la Essen.
BMW seria 6 Cabrio
Distinctia red dot este unul din cele mai importante premii pentru design de produs din lume. A fost acordata pentru prima oara in 1955 si este semn de recunoastere a lucrarilor exceptionale de design intr-o mare gama de categorii incluzand nu numai automobile, arhitectura, electronice cat si moda, stiinta si medicina.
BMW X3
Calitatea exceptionala a produselor BMW Group Design fost recunoscuta prin premii red dot si in anii anteriori. In 2010 BMW Grup a obtinut nu mai putin de 11 premii red dot, iar in 2009 – sapte.



Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii