Hyundai a semnat un contract pan-european, pe durata a doi ani, cu ING Car Lease International, lider pe piata achizitiilor de flote pentru companii. Prin acest contract, firma olandeza va beneficia de intreaga gama de vehicule Hyundai, incluzand si livrarea primului i40 din Europa.

Prin noul contract pan-european, Hyundai va contribui la puternica flota ING, care se ridica la un numar de 235.000 de vehicule, si isi va intari prezenta pe piete cheie precum cele din Italia, Franta, Spania si Marea Britanie. Conform acestui contract, Hyundai va livra cel putin 400 de vehicule anual.

Odata cu lansarea modelului i40, model din segmentul D, Hyundai se asteapta la o crestere a vanzarilor sale de flote in Europa. Conform analistilor, i40 va fi un model foarte popular printre cumparatorii de flote din Europa datorita atributelor sale ce combina o calitate superioara a materialelor, un nivel ridicat de confort, dotari high-tech si cele mai mici emisii de CO2 din clasa sa, doar 113 g/km.

„In ultimii ani, Hyundai a inregistrat o evolutie importanta in ceea ce priveste vanzarile de flote in Europa, iar asocierea cu un brand puternic, precum ING, demonstreaza cat de mult am progresat. Datorita prezentei ING pe pietele din Europa Centrala si de Est, acest contract reprezinta o oportunitate de crestere atat pentru Hyundai, cat si pentru ING”, a spus Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe.

„Cresterea pe care Hyundai a inregistrat-o in ultimii ani, in ceea ce priveste vanzarile de flote, este impresionanta. Compania si-a demonstrat, in mod repetat, capacitatea de a oferi solutii viabile pentru flote. Calitatea vehiculelor Hyundai reprezinta unul dintre factorii cheie care au stat la baza deciziei de colaborare si suntem foarte multumiti ca noi vom primi, in premiera in Europa, primele unitati ale mult asteptatului i40”, a declarat Ed Frederiks, CEO al ING Car Lease International.

Clientii ING Car Lease vor beneficia de pachetul de garantie „Five Year Triple Care” pus la dispozitie de catre Hyundai – oferit in standard pentru modelul i40 – care include 5 ani de garantie internationala, transferabila si fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera cu acoperire europeana si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite.

„Suntem convinsi ca i40 reprezinta o alternativa foarte atragatoare pentru cumparatorii de flote datorita costurilor scazute de intretinere, influentate si de includerea pachetului Five Year Triple Care in standard. Consideram ca i40 ne va ajuta sa ne atingem obiectivele de crestere a cotei de piata in Europa,” a adaugat Rushforth.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii