1. Ce sunt piesele originale Hyundai?
Piesele autentince (originale) Hyundai au aceleasi calitati precum piesele folosite in productia autovehiculelor noi. Piesele originale sunt proiectate si testate pentru a asigura performantele, rezistenta si siguranta optima a autovehiculului dvs. marca Hyundai.

2. De ce este recomandat sa folositi piese originale?
Piesele originale Hyundai sunt proiectate si construite corespunzator normelor de productie. Folosirea imitatiilor, a pieselor contrafacute sau a pieselor de mana a doua (reutilizate) contravine conditiilor de garantie a vehiculului dvs. marca Hyundai. Orice deteriorare sau defectiune suferita de alte piese originale Hyundai, cauzata sau corelata cu instalarea unor piese contrafacute, reutilizate sau a unor imitatii, nu va fi acoperita de nicio garantie Hyundai.

3. Cum puteti verifica autenticitatea pieselor Hyundai?
Hyundai Auto Romania va recomanda verificarea ambalajelor pieselor Hyundai achizitionate. Piesele originale Hyundai prezinta etichete scrise numai in limba engleza. Piesele originale Hyundai pot fi achizitionate strict din reteaua de distribuitori si reparatori autorizati Hyundai. Informatii de verificare a autenticitatii pieselor Hyundai:


Sursa: Hyundai Romania

Eticheta piesa cu cod de bare
Imprimeu pe ambalajele din plastic









Logo piese originale
Exemplu de ambalaj original



Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii