Chevrolet donează două din cele patru maşini destinate Organizaţiei SOS Satele Copiilor România. 
Di-Bas oferă întreţinere gratuită până la 100.000 de km pentru cele două maşini donate. 

Bucureşti. În cadrul unui eveniment organizat în SOS Satul Copiilor din Bucureşti, Chevrolet România a sărbătorit centenarul mărcii donând încă două maşini Organizaţiei SOS Satele Copiilor România. Modelele donate au fost Chevrolet Spark. 

La începutul anului reprezentanţii Chevrolet România au avut bucuria să doneze un Chevrolet Cruze în Sibiu

„Aşa cum anunţam la începutul anului, Chevrolet a ales să-şi sărbătorească centenarul dăruind 100 de maşini organizaţiei SOS Satele Copiilor din Europa. Astăzi oferim cu bucurie încă două din cele patru maşini care vor fi donate în România.” a declarat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet Romania

Preşedintele Organizaţiei SOS Satele Copiilor România, Dl. Mihai Neguţ a ţinut să sublinieze utilitatea celor două modele care vor fi folosite în programele organizaţiei. Legat de donaţia Chevrolet, Dl. Neguţ a adăugat: 
„Vă urez să aveţi de o sută de ori mai multe vânzări şi vă transmit o sută de mii de mulţumiri din partea SOS Satele Copiilor pentru iniţiativa Chevrolet.” 

Copiii şi reprezentanţii organizaţiei SOS Satele Copiilor au fost bucuroşi să primească cele două Chevrolet Spark şi să ia parte la aniversarea celor 100 de ani de existenţă Chevrolet. 

Pe lângă cele două maşini donate de Chevrolet România, dealerul Chevrolet, Di-Bas a anunţat că va oferi întreţinere gratuită până la 100.000 de km pentru cele două maşini. 

"Ne bucurăm să răspundem celor 100.000 de mulţumiri ale D.lui Preşedinte al Organizaţiei SOS Satele Copiilor cu 100.000 km de întreţinere gratuită. Suntem bucuroşi să fim alături de tinerii şi familiile sprijinite de această organizaţie." a declarat Dl. Tiberiu Bardan, Director General Di-Bas. 

Prezentă la aniversarea centenarului Chevrolet, D.na Camelia Şucu, Ambasador al Organizaţei SOS Satele Copiilor a ţinut să mulţumească reprezentanţei Chevrolet România şi dealerului Chevrolet, Di-Bas: 

„Ca Ambasador SOS Satele Copiilor Romania am plăcerea să vă mulţumesc în numele organizaţiei pentru cele două maşini donate dar şi pentru acest certificat de gratuitate în ceea ce priveşte serviciile de întreţinere pentru 100.000 de km. Apreciem intenţia Chevrolet de a-şi aniversa cei 100 de ani prin donarea a 100 de maşini la nivel european şi îi asigurăm că iniţiativa lor a venit în sprijinul programelor pe care SOS Satele Copiilor le desfăşoară în Romania. Nu în ultimul rând, vrem sa mulţumim dealerului Di-Bas prin intermediul căruia cele două maşini sunt astăzi aici.” 

Cei prezenţi la aniversarea Chevrolet au fost plăcut surprinşi de surpriza pregătită de tinerii din SOS Satul Copiilor Bucureşti. Aceştia au oferitdouă desene semnate de fiecare din ei, unul pentru Chevrolet România şi unul pentru Di-Bas. 

„Le mulţumim foarte mult tinerilor din organizaţia SOS Satele Copiilor pentru surpriza deosebit de placută şi le dorim să fie sănătoşi şi să aibă un viitor frumos, plin de realizări. Compania Chevrolet este foarte bucuroasă să poată dona aceste două maşini şi să contribuie astfel la susţinerea programelor de ajutorare ale acestei organizaţii.” a adăugat Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet Romania. 

Programul de Parteneriat European 
Pentru a-şi sărbători centenarul, Chevrolet a decis să ofere 100 de cadouri unei organizaţii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi vor fi donate organizaţiei SOS Satele Copiilor în Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho şi Israel. 

Parteneriatul european dintre SOS Satele Copiilor şi Chevrolet Europe a fost semnat şi anunţat în ajunul Salonului Auto de la Paris din 2010, la data de 29 septembrie, de către Wayne Brannon, Președinte și Director Executiv Chevrolet Europe, şi Richard Pichler, Secretar General al SOS Children's Villages International. 

Iniţiativa va spori mobilitatea copiilor şi mamelor lor SOS, precum şi abilitatea asistenţilor sociali care administrează Programele de Consolidare Familială SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunităţi. 

Chevrolet va oferi organizaţiei SOS Children's Villages 20 de autovehicule de oraș Spark, 20 de autovehicule Aveo  hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri şi 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri. 

Cele 100 de autovehicule Chevrolet vor fi predate între 22 februarie şi 3 noiembrie 2011, ziua de naştere efectivă a companiei Chevrolet, care a fost înființată la data de 3 noiembrie 1911 de Louis Chevrolet şi William Durant în Detroit. 

Despre SOS Satele Copiilor România 
SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 132 de ţări ale lumii. 

Despre SOS Kinderdorf International
SOS Kinderdorf International, cu sediul în Austria, este una dintre cele mai mari organizaţii umanitare caritabile din lume. A fost înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner şi, în prezent, are 132 de sedii în toată lumea, oferind 1800 de programe şi facilităţi unui număr de peste 1 milion de beneficiari. În anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace, iar în 2000 a primit Premiul “Conrad Hilton” – cel mai important premiu umanitar acordat la nivel internaţional. 

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii