Dupa ce primul an de existenta s-a dovedit a fi un real succes, clubul dealerilor Hyundai Motor Europa continua sa consolideze pozitia marcii Hyundai si in 2011. Pentru a doua oara de la infiintarea clubului, cei mai performanti dealeri Hyundai din Europa au fost rasplatiti cu distinctia de membru al Clubului Frontier Dealer. Castigatorii din acest an au fost anuntati la sfarsitul lunii februarie, in cadrul conferintei anuale a dealerilor Hyundai de Top, desfasurata la Mainz, in Germania.

In timpul intrevederilor, membrii clubului au fost informati cu privire la progresele realizate de Hyundai in vederea atingerii obiectivului principal al companiei, acela de a ajunge unul dintre primii cinci producatori de automobile la nivel european. „Membrii Clubului Frontier Dealer au jucat un rol important in cresterea notorietatii marcii si in crearea de experiente pozitive pentru clienti, actiuni ce ne-au oferit impactul de care aveam nevoie,” a declarat dl. Han, presedintele Hyundai Motor Europa.

O parte importanta a evenimentului a fost prezentarea in exclusitivate pentru participantii la conferinta a modelelor Veloster si i40, chiar inaintea debutului lor international din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Punctul culminant al evenimentului a fost ceremonia fastuoasa in care presedintele Hyundai Motor Europa, dl. Han, si Allan Rushforth - vicepresedinte si COO - au inmanat personal noilor membri insigna oficiala a clubului si certificatul de membru.

Clubul Hyundai Frontier Dealer a fost fondat in 2010, pentru a onora liderii dealership-urilor care contribuie semnificativ la cresterea marcii Hyundai in Europa si care reprezinta, pentru clienti, adevarati ambasadori ai brandului. Datorita faptului ca acest club a fost primit cu mult entuziasm, in 2011 a fost lansat programul „Challenger”. Acest program are misiunea de a dezvolta dealerii selectati si de a le oferi suport pentru a ajunge, in cel mai scurt timp, la acelasi nivel de performanta precum membrii Clubului Frontier Dealer. Peste 200 de dealeri candidati, denumiti Frontier Challengers, au avut oportunitatea de a participa anul acesta la conferinta Top Dealer.

In 2011, Clubul Frontier Dealer doreste sa-si consolideze fundatia puternica si reteaua, pentru a crea o experienta de marca desavarsita pentru clientii de pe intregul continent.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii