Peste două milioane de unităţi Suzuki au fost produse pentru piaţa europeană la uzina din Esztergom.


Fondată în aprilie 1991, compania a crescut în mod constant şi acum joacă un rol major, nu numai pe piaţa de automobile din Ungaria, dar şi în Europa, uzina din Esztergom, subsidiară a Suzuki Motor Corporation, fiind unica pe continent, care deserveşte pieţele europene.

Prima generaţie de Swift a reprezentat primul model ieşit de pe linia de producţie în 1992, urmat de WagonR în 2000, Ignis în 2003, a doua generaţie de Swift în 2005, Sx4 în 2006, Splash în 2008 şi noul Swift în iunie 2010.


În afară de un nivel ridicat de control al calităţii, Magyar Suzuki Corporation foloseşte şi tehnici de producţie orientate către protejarea mediului înconjurător. Uzina utilizează tehnologii în conformitate cu standardele ISO 14001 şi ISO 9001.


Pe lângă producţia pentru piaţa europeană şi internă, fabrica din Ungaria desfăşoară şi alte activităţi comerciale cum ar fi importul de autoturisme, motociclete şi vânzarea de motoare de ambarcaţiuni. Magyar Suzuki Corporation joacă un rol semnificativ în industria de motociclete, aceasta fiind responsabilă cu furnizarea de motociclete în opt ţări (Slovacia, Slovenia, Croaţia, Serbia, România, Bosnia, Kosovo şi Muntenegru).

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii