Schimburi suplimentare pentru Astra în fabricile din Gliwice şi Ellesmere Port.
Producţia de serie Astra începe şi la Rüsselsheim.
Rüsselsheim. Opel plănuieşte schimburi suplimentare în fabricile Gliwice (Polonia) şi Ellesmere Port (Marea Britanie), pentru a putea satisface cererea mare pentru Astra Sports Tourer şi Astra cu cinci uşi. Un total de opt schimburi suplimentare sunt planificate pentru fiecare dintre fabrici în lunile mai, iunie şi iulie.

Acum, Opel adăugă o a treia fabrică pentru fabricarea modelului Astra. Pregătirile sunt în curs de desfăşurare pentru începerea producţiei Astra la Rüsselsheim. Producţia Insignia continuă neperturbată, însă inginerii de producţie pregătesc sistemele, mecanismele şi instrumentele pentru a construi şi modelul compact cu cinci uşi. Începând cu finalul lunii august, Astra va fi construit pe aceeaşi linie de producţie ca nava amiral Opel Insignia.


În aprilie, Opel a înregistrat creşteri ale cotei de piaţă în întreaga Europă pentru a şasea lună consecutiv, comparativ cu aceeşi lună a anului trecut. Cota de piaţă europeană a crescut de la 5,8 la sută în luna aprilie 2010 la aproximativ şase la sută în aprilie 2011. În primele patru luni, vânzările au crescut cu 32.000 de vehicule, respectiv 8,2 la sută comparativ cu aceeaşi perioadă din 2010. Opel a vândut un total de aproximativ 420.000 de vehicule în această perioadă.

Meriva şi Astra Sports Tourer sunt modele care au un succes deosebit - ambele sunt numărul unu în segmentul lor în Europa. În Germania vânzările Astra Sports Tourer s-au dublat în primele patru luni ale anului 2011 comparativ cu perioada similară a anului trecut, iar în aprilie au aproape s-au triplat.

Săptămâna trecută, compania-mamă a Opel, GM, a anunţat rezultatele financiare ale primului trimestru. În Europa, unde rezultatul este în mare măsură influenţat de Opel/Vauxhall, s-a înregistrat o situaţie de break-even, pentru prima dată din 2007.

Karl-Friedrich Stracke, CEO Adam Opel AG, a declarat: "Datorita portofoliului nostru actualizat de modele, Opel se bucură de succes continuu. În special popularitatea Astra continuă să crească şi, cu noile schimburi suplimentare, vom fi în măsură să îndeplinim şi mai bine cerererile clienţilor. Odată cu introducerea Astra GTC anul viitor, vom adăuga un capitol sportiv la povestea de succes a acestei serii de modele."

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii